Ayselisali 8 aylik bebegime yarin deri testi yapılacak yaptıran varmi alerjisi için zor mu birde nasil yapiyorlar
Merihaysesonmez Ayselisali hiç zor değil koluna işaretler atılıyor damla damlatıp küçük iğne ile batırılıyor oğlum hiç ağlamamıştı
Biz4kisiyizkardes Ayselisali geçen hafta 5 aylık bebeğime yaptırdım bir zorluğu yok sadece 15 dakika kolunu sabit tutmak gerekiyor alerjenlerin birbirine karışmaması için küçük bir çizik atıp üstüne alerjen maddeyi koyuyorlar çizik dediğime bakmayın sonrasında o bile gözükmüyor ağlamadı bebeğim sadece kolunu sabit tutarken zorlandım o kadar da olacak 😊
Elifkskll Ayselisali hiç zor değil. Derisine işaret çiziyor kalemle sonra çubuğu ilaca batırıp koluna sürüyor
milletsanakanalizemiolacak Ayselisali biz yaptırdık deriye ufak ufak iğne batirir gibi bir kaç delik açıp üzerine solüsyon damlatıyorlar hangisine reaksiyon gösterecek diye bekliyorsun
fatmatokat Bize geceen hafta yapıldı sırtından yapıldı nejter gibi bir şey sırtına çizik atıyorlar biraz ağlıyor sonra geçiyor
utkummm Biz4kisiyizkardes Elifkskll merhaba alerjiniz cikmis miydi ciktiysa alerji belirtileri var miydi bebeginizde
Biz4kisiyizkardes utkummm benim bebeğimin bağırsak tepkili alerjisi vardı deri testi negatif çıkmıştı, kan testi de negatifti ama testlerin negatif olması alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor maalesef
utkummm milletsanakanalizemiolacak haha ben hortlattim😅 Alerji cikti mi sizde ciktiysa ne gibi belirtiler oluyodu
milletsanakanalizemiolacak utkummm alerjimiz geçti çok şükür bizim süt ve süt ürünleri alerjimiz vardı biz 13 kasımda gittik muayene olduk doktorumiz 6. Aya 3 gün kalmış bugün test yapmayalım 3 aralıkta gelin dedi bugün yani alerji belirtisi devam ederse test yaparız dedi ama bizim belirtiler geçmişti bazen huzursuzluk ve bağırsakta ses oluyor diye kan görmesekte gidelim dedik cok şükür bir şeye reaksiyon göstermedi 9 aylıkken tekrar bi görüşelim o zamana kadar yine gözlemle dedi süt ürünlerini 3 gün kuralıyla açtık bugün tereyağı denedik bakalım sabaha ne olcak
milletsanakanalizemiolacak utkummm bağırsakta ses,fazlasıyla gaz ve kakada kan vardı ama kan hep minikti
utkummm milletsanakanalizemiolacak bizde hic belirti yok sadece hırıltısı var ama yumurta alerjisi cikti hic bi sey de olmuyo yumurta yediginde anlamadim bende
milletsanakanalizemiolacak utkummm hırıltı o yüzden oluyor demek ki benim arkadaşımın oğluda aynı limon,portakal,mandalina tüketince özellikle suyunu içince boğazında gıcık var gibi öksürüp hırıltısı oluyor ama başka birşey olmuyor
Tas0525 utkummm mrb bizimde yumurta alerjimiz var öğrendiğimden beri hic yumurta vermedim korkuyorum vermeye şuan 8 aylık tekrar test yaptırmayı düşünüyorum siz yumurtasiz kahvaltı olarak neler verdiniz peki yada kaç aylıkken öğrendiniz
utkummm milletsanakanalizemiolacak bakalim bide kbb ye gotureyim diyorum doktorda bi orayada gotur dedi