leylekargo Kızlar geçen hafta tavuk haşlamıştım ditmiştim hepsini bitiremeyince buzluğa kaldırdım sizce o et kullanılır mı tavuk suyu çorbası olarak kullanayım diyorum ama daha kullanılmaz derseniz mecbur atıcam zehirlenmekten iyidir
Mervetnl leylekargo ben kendime kullanıyorum ama bebeğime vermiyorum yani genel olarak tavuk yedirmiyorum
minikobebegim00 leylekargo Pişmiş tavuk buzdolabında 3 gün taze kalırken buzlukta ise 2-6 ay arasında taze kalabilir İnternette böyle yazıyor ama ben pişmiş tavuğu koyamazdım sanırım ☺️
beyzacmvrc leylekargo canım eğer tavuğu buzluktan çıkarıp haşlayıp geri koyduysan bilemicem Ama marketten alır almaz dolabab girmeden haşlayıp koyduysan birşey olmuyor
Eailesi4 leylekargo ben kullanıyorum kullanılıyor internetten de bakabilirsiniz dondurulmuş olduğu için 2.6 ay arası tüketilebiliyor
leylekargo Mervetnl Bebetom zaten yemek yemiyo bebem yicek olsaydı düşünmez çöpe atardım bende ya ama biz yicez sadece o yüzden kararsızım
Mervetnl leylekargo yani şöyle söyliyim mesela tavuk pişiriyorum bazrn kalıyor buzluğa atıyorum sonra tekrar tüketiyorum bugüne kadar bişi olmadı. Taze mi haşlamıştınıx dondurucudan çıkartıp mı? Eğer taze haşlanıp girdiyse bence bişi olmaz ama dondurucudansa yemeyin 🥰
beyzacmvrc leylekargo birşey olmaz sanırım annem koyulabilcegini söylemişti bir defs öyle tavuklu bezelye koyup sonra ısıtıp yemiştik birşey olmadı yani ama siz bilirsiniz. içine sinmiyorsa poşete döküp ağzı açık şekilde koyun hayvanlar yesin
leylekargo Mervetnl kasaptan aldım haşladım kalanını buzluğa attım bebem zaten 18 aylık hiç bişey yediremiyoz biz yicez sadece ama emin değilim ya
BENOYLEUYGUNGORDUMM leylekargo Ben de böyle yapıyorum kendimiz Yiyoruz ama bebeğim zaten ek gıdaya geçmedi geçseydi de vermezdim
Sebusebu leylekargo ben kullanmıyorum. Yetecek kdar günlük pişiriyorum eğer fazla verirse sokak hayvanlarına veriyorum. Tavuk hassas noktam daha önce zehirlendik :)