Zlhaanne Ya kızlar 1 saat içinde 3 defa bildirim geldi marasta harekerlilik var korku sardı beni fay hareketli bu gece galiba ….
emilia Zlhaanne Canım, aynı şekilde tüm bölgelerdeki faylar şuanda hareketli. İstanbulda oturuyorum Marmara Denizinde de sürekli hareketlilik mevcut. Allaha sığınmaktan başka çare yok, bende cok korkuyorum.
pinkooo_02 Zlhaanne bildirim nereden geliyor Allah korusun yaaa bende Adıyaman’da oturuyorum korkuyorum zaten surekli olacakmış gibi hissediyorum Rabbim korusun hepimizi 🥹🤲
Damla_eflin Zlhaanne Eşim şuan hatayda çalışıyor ve inanın bildirim gelince korku.sariyor içimi 😞 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun bende şuan İstanbuldayim Marmara bölgesi haraketli bugün 😞
Ezgialp Ben bursa osmangazide oturuyorum kayınvalidemler gemlikte, nereye kaçsam orası deprem Allah hepimizi korusun
Zlhaanne Gly_87 gerçekten öyle 2 hafta oncemiydi 3 hafta oncemiydi Hatay’da 5.2 oldu sabaha karşı biz yine arabada yattı yine pazar gecesiydi ya
Yarim_Kilo_Kiyma Zlhaanne Hastanedeyiz küçük oğlum ile birlikte. Daha yeni geçti aklımdan deprem olursa ne yaparım diye 😔 Rabbim bizleri beterinden korusun inşallah 😔
Damla_eflin Zlhaanne Antakya canım İş gereği oraya gonderildi ve Antakya bitik halde evler falan hepsi yıkılmış diyordu Eşim
Zlhaanne Damla_eflin ahh bilmem mi kayınvalidemler Antakya’da konteynera yerleşti cuma günü Antakya’daydim ölü şehir çok zor toparlanmasi