Mrvkl Ariaa sut ve sut urunlerine ragmen kan cikiyorsa dana etini de kesip deneyin bizde baya azalma oldu ama kan devam etti hergun kac kakada kan var yok ne yedim ne ictim not aldim , devam Ettiginde ne yedigimde ertesi gun kan cikti tespit ettim suan icin 5-6 gundur kan gormuyorum. Ornekle tahin yedigimde ya da susam kan cikiyor ya da karnabahar brokoli pirasa. Maalesef biraz kendiniz deneme yanilma ile goreceksiniz. Her seye olabilir
153s34 Mrvkl bir sey soracagim, yedigimiz seyler hemen sutumuze etki ediyor mu bu kadar? Pirasa yedim diyorsunuz ya mesela, hani vucudun sindirmesi vs falan belki ertesi gun etki eder sute. Bu konuda bilginz var mi? Bilmedigim iicn soruyorum 🌻
mirayada-sevda Merihaysesonmez yaa hastane mi :) siz de mi sağlıkçısınız biz de hastanede çalışıyoruz da
mirayada-sevda Merihaysesonmez ınstagram var mı ekliyim sizi belki sizin yolunuz buraya düşer bi çay içeriz 🥰
Merihaysesonmez mirayada-sevda aysecosgunnn kullanıcı adım inşallah haberleşelim birbirimize destek oluruz ☺️
nehirsude0 Ariaa ya bu doktorlar kafayı mı yemiş herkese farklı bana farklı diyorlar bana kan ilacı verdiler 9 damla damlatın diye bebeğime ondan sonra 4 kere kaka yaptı iki mukuslu iki kan pıhtılı normal canım dedi bide bana 🤔
ipelya Selam arkadaşlar bizde de kanlı kaka vardı. Dr a gittik 3 hafta süt ürünlerini kestim kızım 4.5 aylık. Geçen irmiktatlisi yapayim dedim süt yerine su koydum sabahına baktim kan vardi. Deneme yanılma yoluyla yemiyecegim artık. Zor oluyor ama canları sağ olsun .