gocebebirbayan dolcegurbanne sen 1 yaş arayla iki çocuğa nasıl bakacaksın kocan suriye de dediler baktım çok şükür biri 3 yaşında diğeri 1.5 🫠 ehliyetin var ama sen trafiğe çıkamazsın dediler, uzun yola bile gidiyorum 😂 tek başına yaşayamazsın 2 çocukla işlerinihalledemezsin sen yardıma muhtaçsın bize dediler elhamdülillah Allah tan başkasına muhtaç olmadım 😇🤲🏻
Bugleminannesi28 dolcegurbanne bekarken annem asla mutfağa koymazdı beni yani daha doğrusu elimi soğuk suya değsin istemedi isim gücüm ders kitaptı. Bana herkes o zaman sen mi yemek yapacaksın hicbirsey anlamazsın dediler evlendim valla yaptım sjsjsjjsjs Hemde şuan tüm evime gelenler arkamdan söyle güzel böyle güzel yemekleri diye konuşur bazen yapmamı bile isterler
PerfectMommy dolcegurbanne herseye once yapamazsin derler zaten. Ama gundemimiz cocuk ve annelik oldugu için soyle ornek vereyim. Cocugunu ekrandan ve paketli gidalardan uzak tutamazsin dediler tutuyoruz cok şükür 27 aydir.
uyuyanadamdannefret aileceksaskiniz ben hamileyken atanmıştım çocukla çalışmamıştım bilemiyorum benekle nasıl olur ki
aileceksaskiniz uyuyanadamdannefret gündüz uykularinda çalışıyorum bi de alt yapım var zor oluyor tabi ama hallederim diye düşünüyorum konular basit. Siz kac ay önceden ortalama kaç saat çalıştınız?
uyuyanadamdannefret aileceksaskiniz inşallah ya . Altyapı olması çok iyi. 7 8 ay önceden başladım .memlekete gittim ara verdim biraz hataydı tabi. 3 ay kala devam ettim. En iyi olduğum dersleri çalıştım süre azdı zaten. Günlük 6 saat 5 saat çalışıyordum. Bazen 2 saat bazen hiç çalışmıyordum. O dönem derece durağı diye bi YouTube kanalından motivasyon alıyordum. Motivasyon önemli
aileceksaskiniz uyuyanadamdannefret ekimde başladım ben çalışmaya sınav temmuzda gunde en az 1.5 saat çalışıyorum. Doğrudan test çözerek başladım o şekilde devam ediyorum. Yapamadıklarımı araştırıyorum. Matematiğim Türkçem iyiydi zaten diğerlerini de konu özeti artı testle hallediyorum inşallah başarılı olurum
aileceksaskiniz uyuyanadamdannefret kac puan aldınız bi de kpss b ye gireceğim siz hangisine girdiniz?
-_-hUysUzvetatlikadin dolcegurbanne Üniversite kazanamazsın demişlerdi hatta ben bile öyle inanmıştım ki o sene dershaneye kayıt yaptırmıştım sonradan sınıfta üniversite kazanan bi bendim. sonra okulu uzatacak gibiydim bi anda bi karar geldi sınırsız kredi 4 yılın derslerini bi seneye yazdım herkes bi sende bitmez dedi hatta hocalarım bile boşuna hayal kurma dedi ama bittirdim.sende bu kafa varken(Ata erkil kafaya karşıyım) senle kimse evlenmez dediler ve fazla zayıfım diye senin çocuğun nasıl olacak bu kiloyla kendin zor yaşıyorsun dediler şuan çocuğum var. kısacası çevrem akrabalarım neyi yapamazsın dedilerse yaptım şükür. şimdi o çevremi de akrabalarımı da kendimden uzak tutuyorum. bir tek eşimin annesi ile babası biraz haklı çıktı siz iki seneye boşanırsınız dediler mahkemeden döndük şimdi konuşmuyoruz 😅 aaa bak en komiğini unuttum son dersimde üniversitede o dersi veremezsem bir yıl uzayacaktı açıkçası aşırı çalışkan biri değilim oda arkadaşlarım haftalar önce başladı çalışmaya ben sadece bir gece çalışmıştım sınavdan çıktık cevapları konuşuyoruz yahu bakıyorum hiç biri benimle aynı değil dedim herhalde kaldım sonuçlar açıklandı bi bende internete var sisteme giriyoruz sırayla. numarayı yazdık sınıfın en düşük notu eyvah dedim hemen oda arkadaşlarım başladı söylenmeye ama biz sana demiştik sen hiç çalışmadın bak okulun uzadı işte falan sonra bi baktım benim numaram yerine dalga geçen arkadaşın numarayı yazmışız. meğer o en düşük notu almış başladı ağlamaya ama hala bana laf sokma peşinde neyse dedi zaten benden önceki sensindir zaten.girdik sisteme ne görelim sınıfı geç bölümün en yüksek notu bende tabi o an derin uzun bi sessizlik oldu kızlar benle bir iki gün hiç konuşmadılar sanki ben onlara bi laf demişim gibi neyse işte bu da öyle bi bomba anım oldu bana 😅
Dhi hamilelilk,doğum riskli ölebilirsin dediler , ölmedim buradayım :D ekransız yapamazsın dediler 39. ayın içindeyiz hala yok