turkan2_ kizlar 5ay olufak nerdeyse hale regl olmdm bu ayn2snde kahvrengi lekenmem oldu 3 gün cok az sildikce geliyodu hale regl olmdm 6gun olucak test dün yaptım iki kere üst üste sonradan ikncj test böyle çıkms sizce kuruma çizgisi mi🤷🤔
gulsahbaydemir1101 turkan2_ evet var hayırlı olsun ☺️ benimde ikinci kızımda baya silik çıkmıştı güneşe bakıp anlamıştım 😌
gulsahbaydemir1101 turkan2_ 2-3 dk içerisinde çıkmıştı ama aşırı silikti güneşe doğru tutunda belli olmuştu
turkan2_ gulsahbaydemir1101 hayırlısı olsun bel ağrım var çok fazla ikisinde de öyle ogrenmstm ama teste çabuk çıkardı bu biraz bkeldikten snra cikms en iyisi kan testi inşallah vardır🤲
Poncikkkk turkan2_ çok silik ikinci test ilki bozuk sanki İkinci testi yaptıktan kaç dk sonra bu fotoğrafı çektın 5 dk ise sonç doğru gebelik var gec döllenmemi olmş acaba bende 4 gun gecikme olmştu ikinci çzgi bayağı netti
turkan2_ Poncikkkk sonradan cikms sanrm ne kadar geçti blmyom hale regl de olmdm gunm geciknce birgün içinde iki kızimda da yaptimda hemen cikardi bunda yerleşme kanaması oldu sanrm o yüzden anlmdm kan vericem orda çıkar inşallah 🤷
turkan2_ 1sirinannesi yok yaptimda çıkmadı sonradan çıkmış bnde şaşırdım ama geçersiz oluyo demi snradan çıkan çizgi