yavrusununannesii kızlar annemlern bahçesine kaç yıldır birileri girip sağa sola yağ bırakıyor anlayacağız başka bisey için. bunun için gizli kamera koymak istiyorum hemde telden izleyebilecgm bilgisi olan var mı rica etsem
Deletedmom_79 yavrusununannesii kamerayla uğraşamazsınız. Kayıt süresi sürekli kontrol. Hareket sensörleri var bahçeler için. Yapı marketlerinde bile var güvenlim için diye söylerseniz berirler. Bahçeye biri girdiği an öter.
CizerBirAnne yavrusununannesii xiaominin geniş açılı dış mekan kameraları var ya da normal kameralarını da kullanabilirsiniz hareket algılayınca o yöne dönüyorlar çünkü. Hareket, ses, kişi olunca telefona bildirim gönderiyor.
terazikadini CizerBirAnne aynısı bende var ilk zamanlar çok iyiydi şuan bildirim göndermiyor ya bu sorunu yaşadınızmj
CizerBirAnne terazikadini hayır hiç sıkıntı yaşamadım. Uygulamasının güncellemesini yapmamış olabilir misiniz?
terazikadini CizerBirAnne güncel uygulamadı kamerayı sıfırladım yeniden kurdum çözemedim ya dönüşte yapmıyolar