aylizinannesiii Kızlar telefonum bozulmak üzere yaptırdım yine bozuldu Xiaomi kullanıyordum telefon almak istiyorum android hangi telefon önerirsiniz iPhone alamam android gücüm yetiyor
Gizmokzilla aylizinannesiii 5 sene oppo kullandım çok memnundum ama çok yavaşlamıştı. Eşimle haziranda xiaomi redmi note 12 aldık memnunuzzz 🌸
tatlibiranneo aylizinannesiii samsung a 54 kullanıyorum çok memnunum çekiminden filan kardeşim xaoimi x5 pro kullanıyordum onun telefonu da çok hoşuma gidiyor iphone 12 kullanan arkadaşımda var yöne kamerası vs harika
eflinnazbldk aylizinannesiii eskidem telefoncuda calısıyordum huaweı ve xiaomıden kolay kolay sikayet gelmezdi şöylr güzel özellikli al kullan
aylizinannesiii Gizmokzilla bende Xiaomi redmi note 11 pro var ama sürekli kapanıyor kendi kendine o yüzden yeni almak istiyorum
Beren-2020 Samsung a51 kullanıyorm 3 sene doldu maşallah hala sıfır gibi. kasma donma yok çok memnunum
aylizinannesiii tatlibiranneo iPhone alamam şuan fiyatı aşıyor beni ama a54 merak ediyorum Xiaomi biraz donma yapmaya başladı
tatlibiranneo aylizinannesiii a54 kullanıyorum gerçekten çok güzel kamera hız işlemci olarak çok iyi şarj olacakta gece 11 de takıyorum bir sonraki gece 11 e kadar götürüyor beni iphone 12 pro dan geçmiş birisi olarak söylüyorum güzel telefon
aylizinannesiii tatlibiranneo ben çok donma yaşıyorum xiaomide Samsung’a geçiş yapmak istiyorum bakayım a54e teşekkür ederim
tatlibiranneo aylizinannesiii youtuden video izleyip karar verebilirsiniz her telefonun videosu vardır
aylizinannesiii eflinnazbldk bende memnundum xiaomiden ama bu bir iki aydır kendi kendine kapanıp açılıyor dönüyor gittim tamire kaç kere bir sorun yok dedi en son değişimde buldum çözüm hangi telefon modeli önerirsiniz Samsung Huawei filan