hafizebihanim Gecen hafta cuma sabahi dogum yaptim, daha dun dikislerim alindi. Dikis yerlerim değilde arka bölümümde agri var ve oturup kalkarken sizliyo, bu normalmi acaba
Mervvve hafizebihanim dikişlerim eriyen dikişti kendisi düştü dikiş konusunda bişey diyemem ama şişmiş olabilir benim öyle olmuştu 20 şer dakika iki kere buz koymuştum iyi geldi
onegirlsmoms hafizebihanim normal bebeğim tabiri caizse çanak üstüne tam denk gelip ıkınıyoruz ya ondan benmde 1 ay agrımıştı yatamıyordu oturamıyordum Kafama takıldı nasıl Dikişlerin alındı kendi düşmedi mi 🤔
tgb37 hafizebihanim kendiliğinden eriyen dikişler oluyor benimde öyleydi 2 ay önce normal doğum yaptım o sızlama çok ıkınmadan oluyor galiba benimde ağrımıştı
hafizebihanim Mervvve doktorum bi sorun olmadigini soyledi ama ister istemez oturup kalkarken agri yapiyor, sizde tamanlamiyla agrilarniz nezaman gecti
lohusaserbeti Çocuk çıkarken bütün bağlar kemikler gevşiyor açılıyor ben de uzun süre oturuo kalkamadım yürürken bile ağrım oldu
sonbezbukucu benimde arkadaki son dikişim orkide sürtünmeden dolayı sivilce olmuştu resmen dikişlerim değilde o canımı acıtıyordu
kezban_keles34 hafizebihanim bağsur olabilir mi acaba🙈benim normalde de vardı ama doğumda kat ve kat çıktı öyle böyle değil elleyince orayı öyle büyük bi sekilde çıktığını görünce kafayı yicektim ellemeye korkuyordum
hafizebihanim kezban_keles34 bagsurum var ama simdiye kadar elime gelen oyle buyuk birsey olmadi diye hatırlıyorum 🤷
Hazalbebis hafizebihanim demek istediğini tam anlamadım vahime da değilde kuyruk kemiğinde mi ağrı var. Yani anlayacağın normal. Benim o kemikteki ağrı 6 ay oldu hala tamamen geçmedi. Doktora gitmem lazım ama gitmedim
lohusaserbeti hafizebihanim 40 çıkınca gerçekten insan değişiyor. Sanki hiç doğum yapmamış gibiyim şuan herhangi bir etkisi kalmadı
Hazalbebis hafizebihanim anladım doğum anında zorlanıyor kemikler kalça anüs bel. Zamanla düzeliyor 40 ın çıkana kadar sabret tamamen o zaman iyileşiyorsun hala ağrı vs olursa doktora git tabi
Asya3870 hafizebihanim normal canım, zamanla geçer inşallah. Benim dikiş kendiliğinden düştü, aldırmadım ama oturup kalkarken illaki ağrı oldu. Dediğim gibi zamanla geçiyor o Ağrıda. Hayırlı olsun bu arada Rabbim analı babalı büyütsün 🥰