derne Neymiş o ya bende alayım bende alamayıp günden güne eriyorum doğumdan önceki kilom zaten azdı şimdi daha da altına düştüm
baharbahce aleyna1234 pandemi zamanı evlenecekken kilo almak için kullanmıştım hastanede dr a yazdırmıştım eczaneden sipariş üzerine geliyodu mama nutrili bi adı vardı hatırlayamadım şuan evet biraz etkisi vardı ama bıraktıktan sonra tekrar eski kiloya düştüm
[silindi] Ya adını bulan bilen biri olursa Allah rızası için yazsın 😅 48 üstüne çıkamıyorum iskelet gibi geziyorum giydiğim yakışmıyor kendimi beğenmiyorum
aleyna1234 Nutricia diasip kızlar araştırın ben deneyeceğim ya katar verdim dahiliyeye gidip mamayı yazdiraniliyormusuz sanırsam öğreneceğim insalalh işe yarar son çarem yazdirmadsn çok pahalı diye biliyorum @derne @aybiduranne @oyku29_ @Esinzhl @[silindi]
aybiduranne aleyna1234 evet maalesef yazdırmadan tanesi 30 tl falandı ben eczanede çalışırken şu an ne kadar bilmiyorum ilaçları da doktorlar zor yazıyorlar ya :(
baharbahce aleyna1234 ortalama 5 6 ay kullandım heralde 33 kiloydum 42 lere yükselmiştim dr günde iki kere kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce olarak reçete etmişti ama ben öğle yemeğinden sonra da içiyodum günde 3 kere olarak
zilanmiranyildirak aleyna1234 yarıyor günde iki tane içiyor eşim ama aynı zamanda spor yapıp çok düzenli de besleniyo sadece mamayla kilo alınır mı bilemem
aleyna1234 @zilanmiranyildirak günde en az 3 öğünü yememiz lazimmiş sanırsam çünkü yemeklerin üstüne içilen biseymis yemek yemeden etki etmiyormus
zilanmiranyildirak aleyna1234 kaç kilo aldı tam olarak bilmiyorum da yemeklerini düzenli yiyo bazen iştahı olmasa bile zorla yediriyorum üç öğün düzenli ara öğünler ek olarakta o mamalardan iciyo bir buçuk yıl kadardır spor yapıp bu şekilde besleniyo ilk başladığında 60 kiloydu şuan 80 üstü
Prenses_Liya aleyna1234 Doktor herkese raporlu yazmıyor diye biliyorum eğer yazarsa Bizede bildirin bende bir ara kullanacaktm ama herkeste işe yaramıyor dediler bende yaramaz çünkü herşey denedim sporcu içeceği var yalnız oda biraz pahalı ama aldırıyor
aleyna1234 @Prenses_Liya eğer normal kilonun altındaysa yazıyormuş ben altındayım yazacağıni düşünüyorum o söylediğiniz sporcularin içtiği aşırı zararlı spor destekli içilmesi lazım diye biliyorum buda çok yararlı bişey değil ama sizin dediğiniz kesin çözüm ama zararları cok