O1Anne 2 de uyandı hala ayağımda sallıyorum bu nedir arkadaş sabah olcak nerdeyse ben hala ayağımda sallıyorum bıktım artık gözlerim kan çanağına döndü gündüzleri sersem gibiiym zaten n’olacak bu halim ya 😔(14 aylık)
Elmsnghn O1Anne Mom_122 Tum postlar nerdeyse bu ara uyumuyo adina açılmış. Hani dolunay retro vs diyolar ya havada bisi varda cocuklar onu mu hissediyor diye düşünmeye basladim valla
gulyabani O1Anne 16 aylık 3 d su ver diye uyandı, verdim uyumadı kalktı bultak oyunu oynattı,uyumuyor ayaklarımı söküp atcam şimdi 🫠 1 aydır geceleri böyle kalkıp saatlerce uyumuyo ne kadar devam edicek ben ne kadar dayancam bilmiyorum
minikoalam O1Anne 14 aylik ve 1 aydir uyumuyor yenidogan döneminden daha beteriz cok daha kötü durum ama 1. Azi disi geliyor benim kizimin sebebi bu. Bazen oda bu tempoya aciya dayanamayip bayiliyo bildiginiz sabaha kadar deliksiz uyuyor ama sonra 1 hafta full gece gunduz ayakta tabiki surekli aglak mizmiz moddayiz
Mom_122 Benimki de 16 aylik. Son günlerde hep 2 buçuk 3 gibi kalkiyor sabaha karşı uyuyor. Bugün de aynısı oldu deliricem artık
O1Anne Mom_122 benimki uyudu şimdi sonunda yatağa koymaya korkuyorum yeni doğan dönemi bile daha iyidi uyurdu geceleri bu nedir geldi başıma yahu😒
_Goktugunannesi__ Mom_122 bizde 16 aylığız 1 hafta iyiyse 1 hafta gece uyanmaları başlıyor ne zaman geçicek acaba🙄
Elayberosmom Elmsnghn ya vallahi kaç gündür böyle ne gündüz ne gece uyuyor. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Deprem mi olacka ne olacak acaba diye. Bebekler de hissedermis bazen urperiyorum
Mom_122 O1Anne aynen benimki de daha küçük olduğu aylarda böyle yapmadı gece çok güzel uyurdu. Sebebini bir türlü anlayamadım ya geceyle gunduzum birbirine girdi artık
Elmsnghn O1Anne aynen aynen o da dikkatimi çekti. Rabbim muhafaza etsin ama anlayamaidm bende burda bir cok annenin paylasimi o yönde
Elmsnghn Elayberosmom rabbim muhafaza etsin zaten su an dunya besik gibi sallanıyorda illa Türkiye icin değil genel cogu ulkede 7 nin üstünde bir cok deprem oldu belki onun ağırlığı mi var çocukları etkileyen anlamadim ki bende ama bir cok bebegin uyku probleminin ayni anda olmasi değişik geldi. Hadi 5 6 ay alti olsa neyse duzensiz zaten deriz ama bazi seyler oturmus bebeklerde niye bole anlamadim
Hhhhhhddgh Elayberosmom ne alaka devremle Allah aaşkına böyle şeyler uydurmayın nerden biliyorsun bebeğin hissettini hangi bebekten anladın
Hhhhhhddgh Elmsnghn devremle çocuğun uykusunun ne alakası var Allahım yarabbim ya sizin gibiler yüzünden bir sürü hurafe çıkıyor çocuk bu daha uyku düzeni oluşmamıştır.başka ülkedeki devrem sizin çocuğu nasıl etkilesin yapmayın ya az kitap okuyun
O1Anne Elmsnghn Allah sonumuzu hayr etsin ne diyim benim kız tekrar uyandı bugün uyku haram bana heralde neden uyumuyor bi bilsem ah bilsem 😒
O1Anne Hhhhhhddgh depremmi bilmem ama bir tuhaflık var benim kız böyle değildi uyku düzeni yeni bozuldu bu bir kaç aydır uyku postları açıyorum ha bire
Elmsnghn Hhhhhhddgh az kitap okuyayım öyle mi. Peki hangi kitapları önerirsiniz. Bence siz okusaniz deprem mi devrem mi olduğunun farkina varır kelime dağarcığinizi genisletirsiniz . Yer kürenin herhangi bir afet öncesi yada sonrasi atmosfere ne kadar gaz aciga çıkardığını biliyor musunuz ? Hurafe ile bilimi ayirt etmek icin sizi egitime davet ederim aksi halde ben zaten bunlari üniversitede bir zat hocalarımdan gordum siz hiiiiic merak etmeyin. 😏
Elayberosmom Hhhhhhddgh Bence sen biraz ilim bilim irfan öğren sonra gel burda bizlerle tartışmaya gir. Yukarda arkadas çok güzel aciklamis benim bir şey yazmama gerek kalmamiş.
queenx Elmsnghn ee o gaz bebeklerde gaza mi neden oluyor o bilgi niye? 😂😂😂 Dünyada ki depremi hissedermiş de ondan böyleymişmiş Japonya bebeklerinin vay haline uyuyan yoktur o zaman yoksa sadece bu hisli şeyler türk bebeklerine mi özgü 😂😂😂
Hhhhhhddgh Elmsnghn tatlim klavye hatasi ile kitap okumayın ne alakası var sende bir çok şeyi ya liş yazmışın eğitim olacak, bizzat olacak kelimeler 😅 illa bir açık bulacakta kelimeşere takılmış sanki kendisi çok düzgün yazmış gibi üffff çahillerle uğraşamam şamam sen hakkılsın