Deletedmom280 Dengenc selam cnm aynıyız ek gıda gunde 1 kase corba oda keyfen gelirse emzıyrz bizde en son 78 cm 10. 5 kilo ıdı
Masalserin2019 Dengenc kaç kilo dogdu kızınız ? Yanls anlama seni üzmek istemem ama bana biraz zayıf geldi canım tabi doktorlar saha iyi bilir onlar iyi diomus ama belki minyon bi bebektir. Benim kızımda 2600 dogdu suan 9 aylık
demetdemircioglu Dengenc benim oglumda 16 aylik 10 kg biz 12 aylikken raporlu mama.kullanmaya basladik 4 ay kullandik doktor kilosunu normal buldugu icin mamayi biraktirdi sizinkide normal bence. Bizler nasil ki yasitlarimizla standart kg da degilsek bebekler icinde aynisi gecerli bence 😌
Meryemdeveci Dengenc benim oglumum ek gidayla hiç işi yok mama ve meyve dışında birşey yemiyor 12 kilo 81 santimdi en son 17 ayligiz
MaviNil Dengenc 3 kilo doğdu. 18 aylık 9.500 hatta 2 haftadır hasta hiç bir şey yemiyor yüksek ihtimalle verdi bile. Doktorumuz normal diyor,sizinde öyle 😊
Dengenc MaviNil o zmn içim rahatladı kız çocuğu zaten çok kilolu olmasını beklemiyorum ama yediği tek şey meyve püresi arada çorba yoğurt ne kahvsltı ediyo ne bişi memeye güveniyo cadı 😇
GAMA Dengenc ikiz erkek bebeklerim var. 17 aylıklar . Biri 11.300 82 cm, diğeri 10.100 80 cm. 2450 doğdu ikiside , 2300 le yola devam ettik. Sütüm ikisine de yetti şükür ve emmeyi yeni bıraktık. Bence sizinde kilonuz persentil aralıgında stres yapmayın 😊
GAMA Dengenc bu Arada sevdiği şeylerden ilerleyin Arada beslenmesine farklı bişiler katın . Çeşitliliği öyle arttırabilirsiniz
melekmelek Dengenc benim oğlum 15buçuk aylık 10 kilo 80cm.. 3 kilo doğmuştu.. bi ara raporlu mama kullandık. Doktorunuzdan yine istedim ama yazmadı normal artık mamaya gerek yok dedi...
CananK Dengenc bebeğim 15 aylık 13 kilo 82 cm 3 kilo doğmuştu. Benimkisi de istekli yemiyor ama zorla yediriyorum ama ağırlıklı olarak anne sütü.
Dimplesbaby Benim oğlum 17 aylık 12 kg 85 cm bana da zayıf gözüküyor boya gidiyor sürekli kızlar 1 kg daha az oluyor genelde
Deniz34 Dengenc merhaba benim bebeğim en son 1 yaşında tartıldık 10. Buçuktu ek gıda kahvaltı yapmayı sevmiyorsa sabah yumurtayı haşlayın ama iyi haşlayın sarısını biborona koyun içinse isterseniz 3 adet fındık yada 1 adet ceviz rendeleyin küçük sarımsak rendesiyle un ufak olyuyor. Sonra içine bir çay kaşığı evde yapılmış yada lor peyniri koyun sonra 1 yemek kaşığı pekmez ben biraz da zeytinyağı koyuyorum sonra sütünü ısıtıp biberonu koyup çalkalıyorum hepsi un ufak oluyor sabah bu şekilde hepsinden vitamini alıyor bazen tek tek yediriyorum