Maviiiii sizin gibi zihniyette biriyle gerçekten bir konuyu objektif şekilde tartışmak çok zor İlla et koymanıza gerek yok küçük bir paket mama 20 TL hayvanların olduğu alanları alıp dökebilirsiniz yani ben karnımı doyurayım da kalanları ne yaparsa yapsın benim boğazımdan bir şeyler geçsin de kalanları umrumda değil bir köpekler eksikti diye düşünürseniz Şu an o doyamıyorum dediğiniz durumdan dışarı çıkamazsınız zaten.
Allah bencil olanların hep bana diyenlerin sadece kendi boğazına düşünenlerin rızkını bereketini kesmiştir zaten sizde bunun en güzel örneği olmuşsunuz.
Maviiiii Komsular ortaligi pislettin derler.
Küçük bir paket kuru mama ortalığı nasıl pisletebilir konuşmak için boş boş konuşuyorsunuz
Maviiiii Alin evinizde besleyin cok seviyorsaniz
Beslemediğimi nereden biliyorsun
Ayrıca çocuğa saldırmaları ile bu konunun bir alakası yok benim size eleştirdiğim konu sizin ben kendimi doyurdum da bir köpekler eksik mi diyerek yazdığınız yoruma tepki verdim, tabii ki hayvan saldırısına uğrayan bir çok çocuk var bir çok yetişkin birey var bunlara gerekli tedbirler ve önlemler alınabilir ama bu ben doyayım da diğerleri eksik kalsın mantığı ile olmaz