Minikkuzum1011 Kızlar möllers in elmalısını mı alsam acaba içermi bebeğim ? Birde ne kadar vermem lazım 2,5 ml mi?
Sedaalya Minikkuzum1011 şuan 21 aylık. Ama 1 yaşında başlamıştık hala aynı marka ve ölçü olarak devam ediyoruz.
Minikkuzum1011 Sedaalya anladım bende öyle veririm. Üzerinde yazıyor mu peki şişenin ne kadar vermek lazım diye.
Mom_122 Ben elmalı olanından aldim benim ki içmiyor ya. Acaba yediği öğünlerine falan katabilir miyim bilen varsa yazabilir miii
Sedaalya Mom_122 ben verdikten sonra hemen ufak bir ekmek veriyorum ağzına 😂 Belki yoğurtun içerisine falan koyulabilir emin değilim
gktg15 Mom_122 furitti olani alin jelibon gibi çocuklar çok seviyor arkadasimin oğlu da icmiyordu söyledim şimdi onu aldı hergun ver diye ağlıyormuş
Sedaalya Minikkuzum1011 bize vermemiz gereken ölçüyü doktorumuz söyledi. O doğrultuda veriyorum. Ama yorumlara bakın bir çok anne bir çay kaşığı veriyor fazlasını içemez zaten elmalıda olsa balık yağı yani tadı ağır
Sedaalya gktg15 her doktor farklı. Bizim doktorumuz haftada 2 gün balık yerse eğer balık yağını verme dedi. Ama balığı yemezse haftada 3 gün balık yağını ver demişti
gktg15 Birsey sormak istiyorum üstünde 3 ay kullanın yazıyor doktorumuz 4 ay kullanabilirsin ama bitince de 4 5 ay kullanma yararini gör dedi sizde ara veriyor musunuz
gktg15 Sedaalya arkadaş çevremde hergun veriyor izmirdeki òzel doktorumuz öyle demişti şimdi şark görevi için şirnaktayiz haftada iki kez yiyorsa hiç alma dedi yemiyorsa hergun 2.5 ml ver dedi
gktg15 Sedaalya 3 ay kullandıktan sonra o şişeyi atıyor musunuz birde ara vermeden tekrar alıyor musunuz
Sedaalya gktg15 ben 3 ay olduğunu bilmiyordum. İlk şişeyi 5 ay falan kullandık. Doktorumuz ve eczacımıza sorduğumda dolapda saklanırsa 1 yıl kullanılır dediler. Ama emin olamadım 2.şişeyi aldım ben yine de