Kızlar gece beş gibi post açmıştım sünnet diye yorumları okuma firsati bulamadım hastane telasindan simdi sünnet olduk saat dokuzda ben önden iki kere yarım saat arayla uyuşturucu krem sürdüm iğne yaparlarken ağladı ama büyük iğne acısı mi yoksa ellerini bacaklarını tuttuk diye mi anlamadım sonra biraz bekledikten sonra aldılar ben bacaklarini tuttum eşim kollarını bakmadık ama eşim bakmış fenalaştı orada bayiliverdi sonra geldi başka biri tuttu ben bebeğim tutmaya devam ettim sonra tamam bitti bezini tak dediler ben de bu sefer fenalastim bayiliverdim tam bı komediydi şaka gibi nerdeyse bebem bizi sakinlestiricekti o derece sonra eve geldik uyudu bardak koymana gerek yok dedi bı sprey antibiyotik calpol verdi krem vermedi spreyi sık bezi bağla dedi öyle yaptım ama bebeğim uykudan ciyaklayarak uyandı bebem mahvoldu ağlamaktan açtım baktım biraz morarmış kanamis acile gittim ayila bayıla yalnızdım eşim ise gitmisti dikişin biri açılmış dedi morarma normal dedi bardak niye koymadım dediler sünnet kilodu giydir dediler kim yaptıysa götürün dedi kızlar taksi tuttum gittim yanımda kv geldi sonradan doktor uzaktan baktı bişi yok dedi gönderdi acilde uyuşturuculu krem sürmüşlerdi şuan onun etkisi var ama hala ağlıyor o bir ağlıyor ben on ağlıyorum bnm cnm daha çok yanıyor birde üstüne kv yardım edeyim diye geldi uyutmaya çalışıyorum gülüp ah babanesinin bilmem neyi diye uyandırıyor başlıyor çocuk ağlamaya bugün varya canımdan can ömrümden ömür gitti perişan oldum ins geçer iki gün bebeğimin acı eşiği düşük yorumlar için teşekkürler kızlar