minikayaklarr yatırım yaptığı kısmına kısmen katılıyorum. Halamda hep erkeklerin burnunu borçtan çıkarmayacaksın derdi. 17 yıldır evliyiz eşim çok hediye almıştır emin ol içlerinden beğenmediğim o kadar çok şey vardıki. Ama hevesi kırılmasın diye beğendim çok güzel şöyle böyle derim. Kıyafetse birkaç kez evde giyerim görür sonra da veririm. Değiştirmem mesela, çünkü o zaman beğenmiyorsan sen kendin al diyecek. Şuan zevkimi öğrendi mesela ona göre seçip alabiliyor. Çiçek onun almasını da beklemem. Kendime ara ara çiçek alırım. Kendim için yaparım. Bişeyi beğendiysem de borcum var demem alırım ve aldım da. Ben fedakarlık yapan taraf olmadım, açıkçası olamam da. Beklentiye de girmem, ben yapıyorsam oda altında kalmamak için elinden geleni yapar. Doğum günümde özel bir kutlama yaptı. Şuan onunki geliyor. Ben ona nasıl özenli davrandıysam artık oda o özeni gösteriyor. Zamanla oluyor. Mesela o almıyorsa sen kendine al, ona teşekkür et. Çok güzelmiş diye, bu ara keşfet te karşıma çıkıyor. Kendi değerini kendin belirle, sen kendine ne kadar değer verir seversen o kadar değer görürsün.