umayozan ONAEA Çalışan anneler toplam ne kadar almışş bende bilgi alayım bare post açılmışken😂 Ocak2 de raporum bitiyor. Doğumdan 4 gün sonra 700 tl rapor param yattı ama ocak2 de toplu yatıcak galiba benimde şuan bilgim yok
miray_85 Bende aldım Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine veya Sosyal Hizmet Merkezlerine giderek başvuru yapabilirsiniz yanliz esinizin ve cocugunuzunda bilgilerinin bulundugu dilekçe vericeksiniz
Nnnnwel 9 ay oldu yatırılacak denmiş yok ortada gidip uğraşmaya değmez zaten yol parası o kadar tutar
Asyasemin2013 Dilekçe vermişlerdi hastaneden çıkarken. Ben bizim işyerindeki mutemete sordum. Bana verebilirsin dedi. Çalışmayanlar için galiba dilekçedeki başlıktaki yere başvurmak gerekiyor. 300-500 tl gibi bi para olması lazım
sedasayan1111 umayozan çalışan biri olarak 33 bin aldım 33 dakika da puf oldu 😂 burada biri yazmıştı 40 bin diye artık siz ne kadar alırsınız bilmiyorum
Melikenl ONAEA 300 PTT den aldım eşim dilekçe vermiş. 500 emzirme ücreti aldim. Çalıştırdım için de rapor parası aldım 31 bin civarı
ozlemtuncay46 sedasayan1111 bana da 13 yattı 2.ayı bekliyorum belki yatar die herkes 31bin civarı almış çünkü