1anne1bebek___ Gizmokzilla tabi ki herkes en iyisini bilir benim bebeğim sevmedi çok denedim tuzsuz vermeyi kabul etmedi aç kalmasından da verdim abartılacak kadar da değildi yani çok şükür bi sıkıntı yaşamadık yaşamayız da inşallah 🙏🏻
Gizmokzilla 1anne1bebek___ inşallah yaşamayın tabi ki ama ek gıdaya yeni gelen bir anneye bu şekilde öneri vermeyin önce tuzsuz denesin kabul etmezse başka yönteme başvurur açısından söyledim 🌸
Alparslansmother livanurvealpinannesi61 merhaba ben 2 gun once basladim suan 6 ay 2 gunluk yogurt veriyorum sevdi yarin yine yogurt verecegim sonra ne verebilirim ?
livanurvealpinannesi61 Alparslansmother patates verebilirsiniz sonra kabak sonra havuç sonra bezelye semiz otu kapya biber
Alparslansmother livanurvealpinannesi61 bunlar hepsi 3 er gun tek ogun degil mi peki mama isi nasil olcak hemen mamasinida vermeliyim
livanurvealpinannesi61 1anne1bebek___ tuz böbrekler için zararlı 1 ayda ek gıdaya alışması beklenemez zaten 1 ay çok kısa bir süre.
1anne1bebek___ livanurvealpinannesi61 biliyorum elbette bende bebeğimin sağlığını riske Atıcak bişey yapmak istemem, ki doktor kontrollerimiz de de hiç bi sıkıntı yok çok şükür dediğim gibi abartılacak kadar tuz değil
1bebe1anne canoglummmm merhaba evet ek gıda için önemli bir kural çünkü aksitaktirde bir besin alerji yaparsa bulmanız oldukça zor olur 👍
1anne1bebek___ Gizmokzilla teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 tabii ki her anne kendi bebeği için en iyisini bilir ben kendi fikrimi söyledim inşallah doğru yolda ilerler sağlıkla
Themom_ canoglummmm evet şart maalesef. Tam 1 aydır 3 gün kuralını uyguladım tüm sebze ve meyvede simdi 7 ay 13 günlük bebeğim karıştırarak yiyoruz her seyi.