berrylium ah kanayan yaram bu anlattıklarınız. Kızım 29 aylık ve o kadar içten sevecen o kadar mülayim bı kız ki sürekli tartaklanıyor başka çocuklar tarafından. İstisnasız park, oyun merkezleri, komşu çocuğu, arkadas cocugu farketmezsizin dayak yiyor elindekini kaptırıyor falan. Şimdiye dek bende sizin gibi yetistirdim sevgi dolu, vurmayı şiddeti bilmeyen bı çocuk. Ama o kadar pismanim ki. O yamyam ailelerin yamyam çocukları gibi yetistirmek gerekiyormuş. Aileler bu kadar nasıl bencil ve merhametsiz olabiliyor anlamıyorum. Karıncayı bile incitmesin diye öyle yetistiyorum ama çevre öyle değil. O yüzden kimsem kalmadi çevremde. Çocuğumu korumak için şiddet meyilli çocuklarla görüştürmüyorum parkta bahçede hep pesindeyim dayak yemesin diye. Üstelik işitme problemimiz de var. Acıyorum çocuğuma. Birisi ona doğru koşsa olduğu yerde pısıp kalıyor korkudan. Doktorumuz krese verelim dedi ama ben veremem dedim dayak diyor diye. Bişey olmaz kendini savunmasının öğrenir zamanla dedi? Başkasına konuşması kolay. O orda dayak yerken ben nasıl durayım. Evde de söylüyorum sana vurana sende vur diye ama yok yapamiyor. Gecen gün ben yetisene kadar arkadaşın çocuğu benim kızın elini ısırdı hala yarası duruyor. Baktıkça ağlıyorum. Bende ne yapacağımı bilemiyorum.