Ballloglum sürekli eğitimci bir aileyiz vurgusu yapıyorsunuz ama son cümleniz savunduğunuz şeyle tezat farkında mısınız? Postu zaptetmişsiniz, herkese cvp veriyorsunuz Dilerim yaşasınlar bu duyguyu diyerek ne kadar sinirli bir yapıda olduğunuz zaten belli oluyor. Bence sandığınız kadar sakin bir ortamda değilsiniz. Benim kızımda post sahibinin kızıyla aynı durumda şuan 23 aylık Ama girdiği her ortamda eziliyor, oyuncakları alınıyor, vuruluyor vs. Benim el bebek gül bebek büyüttüğüm çocuğuma kimse bunları tabiki yapamaz, aynı şekilde benim çocuğumda kimsenin çocuğuna yapamaz. En yakın arkadaşımla aylardır görüşmüyoruz sebebi oğlunun vurma davranışıydı açık açık söyledim kendisine. Ve düzelmiyor dediği çocuğu düzelmiş, haftasonu görüşebiliriz artık vurmuyoruz teyzesi diye takıldılar bana ve görüştük çocuk gerçekten düzelmiş. Annesi hergün anlatmış durumu. Ama bu sebepten ne arkadaşım bana gönül koydu, ne ben kızıma sende ona vur diye öğrettim. Elbette herkes yaşadığını bilir ama inanın ezilen hırpalanan taraf olmak çok daha zor. Karşısındakide bir çocuk neticede ne diyebilirsin o bir melek, ama sizi tenzih ediyorum gözümle görmedim sonuçta ama asla çocuğuna tepki vermeyen aileler var. O çocuklar düzelir mi sizce