Prensesim2018 Mavis123 oh ne güzel bende valla hemen oldum düzene devam etti hatta bu gün olmam gerek bakalım şuanlık gelen giden yok bakimm
MerveLiya 16 ayın sonunda hala görmedim darısı başıma :/ ama emzirmeyi bu ay bıraktırdım sanırım kısa bir süre içinde adet olurum 😕
Mavis123 MerveLiya bende emzirdikçe olmam diyordum ama oldum çok şükür doktora gittniz mi 1 sene olmaması normalmiş ama sonrası doktora görünün diyorlar
Mavis123 annesininaslani karnım resmen şişti dogalgaz yanıyor ben daha çok yanıyordum sıcak basıyordu rahatlarım heralde artık
Esmkya Mavis123 merhaba ben 11 ay olmadım. Gecen ay oldum snrada olmadım sinir yapıyo bende vucüdm çok şiş. Emziriyorum hala. Napcam ya ben. 😔
Yasmin26 Mavis123 ben dogum yapalı 2 bucuk ay oldu 2. Adetimi oldum ama 3 aylık igne vurundum adetim kesildi herhlde adet birdaha ne zaman olurum bilmem 😂
Mervee__mehmett__ Mavis123 dogru vala dun hemşire ye bn olmak istym yani olmak icin ilac felan var mi deidm yok icmemen daha iyi dedi sütle bebege gecer dedi bekle olursun dedi bekleyelim bakalim
[silindi] Mavis123 tabi regl olmadan önce vücut isimiz hep yüksek oluyor değil mi ? Benim 3 ay oldu inşallah tez zamanda
Mavis123 [silindi] öyleydi gerçekten ateş basıyordu ee havalar soğudu çocuk üşümesin aç kombiyi ama ben yanıyordum
Balbebek43 Mavis123 bebegim 2 ay 23 gunluk 8 inde oldum bende ilk adetımı 3 gun surdu ama 😀adet olunca bu kilolarda gıdermıkı ya
Mavis123 sabirsizbebek15 neden sevindiğim yukarda yazıyor. Okursanız görürsünüz. Kötü değil elbette ki ama şişkinlik, sıcak basması gibi durumlar yaşıyordum hepsi geçer artık.