Linosunannisi Bebişleriniz kaç kilo kaç cm biz 4 aylığız 10.200 kg 66 cm kız🙈 Not: Sadece anne sütü aldığı için doktorumuz problem değil diyor ama bizim gibiler var mı merak ediyorum😄
Minnakyavrumm Linosunannisi Hay maşallah Allah nazarlardan korusun 🤲🤗 Benim ki 11 ay 4 günlük 10 kilo 300gr boyunu bilmiyorum en son eylulde 72 cm di
Linosunannisi Deletedmom_297 her kontrolde kilo alımı dursun diye gidiyoruz +1le çıkıyoruz doktorumuz soranlara 10 aylık de dedi son kontrolde😂
Linosunannisi Mom104 ne demek istediğini anlamamıştım şimdi anladım yeniyim buralarda üye olmadan önce okuyordum da gülüp geçiyordum cidden böylelerine laf yetiştirmek de zor🤦🏻♀️
Ozge_AyazEfee Mom104 linç edecek bir durum yok ki. Eğer bu yorumuna "sizce bebeğim zayıf mı 🙄" diye bir cümle ekleseydi işte o zaman lincin kralını hak ederdi 😄
Linosunannisi Minnakyavrumm sizinkine de maşallah😍 bende büyüdüğünde o kilolarda olucak mı çok merak ediyorum herkes hareketlenince atar bu kiloyu diyor ama bakalım😄
Linosunannisi Elazeynep1 valla bende kendimi çok sorguluyorum diyete başladım hatta kendimi suçlu hissettim acaba yediklerim mi şişiriyor diye ama doktor bu fos kilo değil obez olmaz korkma dedi😄
Minnakyavrumm Linosunannisi Valla sızın bebıs benım oğlanın ayına gelene kadar kilo alır bence Benim oğlum ırı dogdu boyuda uzun dogdu fakat dıs cıkarttıgı zaman zayıfladı daha dogru su kilo almadı hep aynı kiloda kaldı 3 ay önce 9 kiloydu suan 10 kg 300 gr yanı zayıf bana göre Etrafımdakiler de zayıf felan diyor iyice deli ettıler
Hafsa_anne Linosunannisi canım bir arkadaşımın bebeği aynen öyle kiloluydu hatta bebek arabasına zor sığıyordu tosun gibiydi ama tamamı sağlıklı kilo. Bebiş hareketlenince hep boyuna verdi ve zayıfladı şimdi tamamen normal
Linosunannisi Hiranur1905 3750 doğdu ama zaten kemikleri de iri bir bebekti normal Doğuma müsait değildi😊
Elazeynep1 Linosunannisi valla özel bi formül varsa hemen yaparım bizimki ayına göre zayıf 1 kg eksiği var
Hiranur1905 Linosunannisi massalh bnmde 4115 doğdu şuan 6 aylık 8 bucuk kilo 70 cm sizin ki baya iyi kilo almis
Linosunannisi Elazeynep1 tatlıya çok düşkünüm bazen kahvaltı yapmayı bile unutuyorum ama hergün çikolata yiyorum kilo alsın diye birşey yapmadım aslında ama genetik yapısı da var babamız 1.88😄
Linosunannisi Hiranur1905 size de maşallah bizimki baya hızlı gitti nerede duracak bekliyoruz bakalım😄
Linosunannisi Minnakyavrumm kiloyla sağlık ölçülmez hiç takmayın bence ben fazla kilo diye tedirgin oluyorum o da ilerde kilo problemi yaşamasın diye ama sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar tombiş olsunlar önemli değil ikisine de çözüm bulunur😊
Elazeynep1 Linosunannisi bizim baba 1:80 ama zayıf Kilosu yok bende tatlı çok yiyorum çikolata degil ama şerbetli sütlü tatlı ama yok bizimki safinaz