Lavantakokusuu ruveydaensar https://mutluresim.com/image/nEFAYg Bende bunu atayım 😂 çocukları uyuttum oğluşun beslenmesini hazırladım ayaklarımı uzatmışım senin postuna denk geldim 😌
Lavina ruveydaensar neyse dur bir kocama çatıp geleyim 3 çoçuğun verdiği siniri biri sırtlaması lazım belki biraz rahatlamış olurum 😂
Nezzz_ ruveydaensar Yapmanı tavsiye ederim bekarken annemlere çok yapardım kime yapsam çok beğeniyor acil misafir tatlısı gbi aslında kurtarıcı ☺️☺️
ruveydaensar Nezzz_ aa görünce bildim . Sadece adını bilmiyormuşum😅 ama kendim yapmadım hiç . Aşamalı diye usendigim bı tatlı . Sen acil misafir deyince şaşırdım 😂
Nezzz_ ruveydaensar Aslında hiç zor aşaması yok fırın ve uzun süreli olmayan tatlılar bana çok pratık geliyor niyeyse🤓🤭🤭
LaMamaDellaCicala ruveydaensar evim inanilmaz temiz ben bebegim yikandik paklandik erkenden uyudu minnogum esimle iki muzik dinledik meyve yedik…bu ne bee uzun zamnadir boyle modum yukselmemisti
MadamMommy Catlakbiranne ben de annemlerdeyim ama annem hasta benim de diyeceklerim bu kadar gel de iyiye odaklan