ruveydaensar Mod düşüklüğü sebebiyle toparlanma amaçlı iyiye odaklanma seansi diyelim 😂 Kızım bugün uzun aradan sonra erken uyudu . Basit görünebilir ama benim için yeterli 😅🌸☘️ Haydi devam …
Benisahtesevme2 ruveydaensar Anne keyfi saati için ne yaptığını paylaşıp motıvasyon postuda iyi olurdu😍
Kbr-a ruveydaensar ilk defa yaş misvak deniyorum ve dişlerimin pürüzsüz olduğunu hissettikçe küçük bi rahatlama 🧘
Elfelf475 ruveydaensar aa bizimki de ilk defa 7 de yattı ve şimdi uyandı babasıyla tekrar uyuttuk bakalım sabah kaçta kalkacak 😅
ruveydaensar Elfelf475 😂 inşallah uykusunu almış ve mutlu bir şekilde senin de uykunu almış oldugin bir saatte uyanır 😅
Kbr-a FmBetull annem umreden getirmiş 😇 ama hepsi buradada falan satılıyor diye biliyorum geçenlerde görmüştüm
Sryy FmBetull yakın arkadaşım misvak tozu ile diş macunu yapıyor, 3 yıldır ağzıma başka birşey sürmedim çok memnunum hemde doğal
Kbr-a ruveydaensar yaa çok faydalı bence hayatınızın akışına yerleştirin kızımada kullanıyorum . Diş sağlığı için çok faydalı ve beyni geliştirdiği de söyleniyor🤗
Nezzz_ ruveydaensar Çay saatindeyim Gelin çantası yaptım pratik ve sevdiğim hafif süt dilimi tadında şimdi o keyifle yazıyorum oğlum çoktan uyumuş ben kalorifere yakın ev kedisine bağladım pamuk gibiyim🥰🥰😍
turkan2_ ruveydaensar ewd doğumdan beri regl gormdm leke tarzı geldi bidaha da gelmedi kötüsü olmasın da gebelik olsun diye dua ediyorum 🤷
Elayberosmom ruveydaensar kadın doğum doktoru randevuma gittim ve hiç bir sorun çıkmadı. İnşallah amin 🥺