O1Anne Kızlar almayı düşünüyorum marka öneriniz varmı xiami 6 litre aklımda şu an önerilerinize açığım😊💙
Bety2 O1Anne Kumtel aldım ben 5,5 litre memnun değilim . Çünkü hep döndürmek zorundayım altını pişirmiyor üst pişiyor
arya23 O1Anne philips xxl beyaz kullanıyorum pişirmesi çok güzel tek sıkıntı temizliği ama sanırım bu sorun tüm modellerde var
endoplazmikretikulumiste O1Anne ben de alacaktım vazgeçtim sağlıklı beslenecez buharda diye plastiğe maruz bırakıyormuş
Ececiiim Oburiks hiç katılmıyorum. Hergün kullanıyorum. Hatta bazen sabah ayrı akşam ayrı. Bu evde ne tür yemekler yediğinizle, beslenme düzeninizle alakalı olan bişey bence 😉☺️
ndemir Xiaomi aldım ben memnun değilim valla tavuk balık çok güzel yapıyor ama geri kalan hiçbir şeyi yapmıyor kızartması bile kötü
endoplazmikretikulumiste O1Anne airfreyin hazneleri plastik o açıdan sorun oluyor fırında farklı olay
FmBetull O1Anne Ben arzum airtasty xl aldım.Kızartma börek balık tavuk muffin ekmek kızartma tarzı bi çok şey yaptım hepsini ailecek baya beğendik.Genişlik olarakta içine tel satılıyor ondan almayı düşünüyorum daha çok alır.Bence çok pratik benim baya işine yaradı
Oburiks Ececiiim Sıze katılıp katılmadığınızı sormadım zaten post sahibine kendi fikrimi söyledim, sizde bana değilde post sahibine fikrinizi belirtebilirsiniz .
Ececiiim O1Anne aynısını kullanıyorum. 2 senedir çok çok memnunum. Evde kahve makinesinden sonra en çok kullandığım şey diyebilirim☺️
Ececiiim O1Anne kesinlikle güzel pişiriyor. Özellikle Köfte çok çok iyi. Bizde tavada kızartma olayı olmadığı için yani çok yağlı yemek yemeyiz o yüzden benim elim ayağım. Hiç kullanmayanları bilemicem farklı besleniyor olabilirler
Dilararden Daha bugün sattım, 1 senedir tezgahım da duruyor toplasanız 5 kere ancak kullandım. Bence gerekli değil