Lavinkus Kızlaaaar yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle kullanıp memnun kaldığınız hatta uzuuunca bir süre kullanırım bunu dediğiniz mama sandalyesi tavsiyenizi bekliyorum 🙏🏼😊
gly57 Lavinkus baby plus sweet mama sandalyesi. 5,5 aydan beri kullanıyorum. kaydırmaz taban, 6 kademeli, çıkarabilir ön tepsi, emniyet kemeri, ayaklarını koyabileceği kısımda var daha ne isterim
Mervetnl Lavinkus mimzy lx mama sandalyesi aldık biz oğluma diğer o dört bacaklı klasiklere güvenemedim maalesef şuan 9 aylık çook rahat oturuyır içinde 6. Ayda almıştık o zaman hatta ay kullanamicaz mı dedik ama şuan iyi ki diyoruz. Sadece büyük ve yer kaplıyor ve ağar biraz ama memnunuz yani 🥰
Kuzey07 3500 tllik konforlu mama sandalyesi aldım sevmedi… E bebekten 270 tlye plastik mama sandalyesi aldım üstünden inmiyor 😁
Lavinkus Kuzey07 bizim kız biraz tombik olduğu için o plastiklere sığmayabilir yoksa benim de çok para veresim yok 🙄😂
Mervetnl Lavinkus heh işte o plastikleri bende bu sebeple güvenip alamadım oğlum fazla iri bu sebeple. Onların taşıma kapasitesi 12 kilo ve devrilme ihtimali yüksek 🥰
gzdaybk Asyaveannesi04 bebeğiniz kaç kilo şuan bende bu modeli düşünüyorum ama uzun süre kullanmazsam diye tereddütteyim
Mervetnl Lavinkus bende aynı şeyi düşünüyorum kayınvalidemlere götürdük bizde arkadaşımdan kalma vardı inanın 1 saniye ayıramıyorum gözümü 😇
Lavinkus Mervetnl Baby care buldum bir tane buna benzer daha uygun fiyatlı ama biraz daha araştırıp en son karar vereceğim 🙄 ahh bu tombik kız yoruyor beni 🤦🏻♀️😂
Asyaveannesi04 gzdaybk yaza kadar çok rahat kullanırız ablam 3.5 yaşına kadar kullandı bebeğe de bağlı bu durum