tugcedoganay1 kızlar bebeğim yaklaşık 1 aydır çişi yeşil sıvı bebeğim 5 aylık ek gıdaya geçmedil sadece anne sütü alıyor neden böyle bilen başına gelen varmı
Sarahh tugcedoganay1 böyle bişey olmuş hemde 1 aydır ve siz bunu burada mı soruyosunuz? Çoktan doktora götürmeliydiniz ! Ya böbreğinde bi problemi varsa neden geciktiriyorsunuz?!
Zeyzey05_ tugcedoganay1 gerçekten bir aydır yeşil çişi var ve siz doktora bir aydır gitmediniz sonrada aklınıza dank etti gelip burayamı soruyorsunuz
endoplazmikretikulumiste tugcedoganay1 doktora götürün acil vücudu susuz kalmış olabilir sütünün su miktarı az yada çok terliyor olabilir derhal gitmelisin geçmiş olsun ne ise bizede söyle sonrasında
alyamoms_ tugcedoganay1 ilk defa duydum yeşil çişi allah allah bence bi doktora götürün susuz mu kaldı ne oldu bi baksınlar ihmale gelmez çok geçmiş olsun
Prensesannesii44 tugcedoganay1 siz şaka mısınız? Çocuk doktoruna gideceğinize burda soruyorsunuz gerçekten herkes anne olmasın bir ay kısa bir zaman mı ya böbreklerinde bir sıkıntı varsa Allah akıl fikir versin size
tugcedoganay1 @Prensesannesii44 siz ne biçim konuşuyorsunuz ne demgesiz bi tavır bu anneliğimi sorgulayacak en son insan bile değilken elbette götürdüm doktora hiçbir sorun yok sütünün suyu yeterli sadece senin yediklerinden olduğunu söyledi.
Kubraaybars tugcedoganay1 bunu formu açarken yazmazsan linçlenirsin açıklamayı güzel yapsana doktora götürdüm vs diye
Prensesannesii44 tugcedoganay1 doktor gerekeni söylemiş buradakiler doktor mu soruyorsun derler insana. Doktor size yanlış teşhis mı koydu ki buradakilere soruyorsunuz???
Mervetnl tugcedoganay1 e o zaman bunu bilip buraya neden soruyorsunuz biz doktor dan daha mı iyi bileceğiz. Geçmiş olsun.
sadekahve_bitter tugcedoganay1 yeşil sebzeler mi yapıyor acaba Mesela bnde kırmızı pancar yiyince idrarım ve büyük abdestim pembe oluyor Vücudu mu yapıyor acaba Deneme yanılma yaptınız mı hiç
endoplazmikretikulumiste tugcedoganay1 şükür ne yiyorsun gözden geçirdin mi eğer mantıklı bir açıklaması yoksa doktora aldanma böbrekleri bir göster derim
Kubraaybars tugcedoganay1 ne alaka açıklamayı o şekilde yaparsan insanlar o şekilde tabi ki düşünür hanımefendi
ikiprensannesi53_ tugcedoganay1 böyle bisey burda sorulur mu neden doktora gitmiyorsunuz nasıl rahat edebiliyorsunuz böyle pes dogrusu
Bugleminannesi28 tugcedoganay1 çok linçlenirsiniz keşke başta doktora götürdüm deseydiniz ki yediklerinizden kaynaklanabilir ama çişten bahsediyoruz bence başka doktora gidin enfeksiyon vs olabilir
Sarahh Bugleminannesi28 doktora götürmüşse buraya neden sorar insan ? Burdakiler doktor mu ? Derler insana
sadekahve_bitter tugcedoganay1 size insan gibi cevap vermekte yaramıyor demek anladığınız gibi konuşanlar haklı