Yazmelegi_ Temmuz5_ ebemiz sütlü bisküvi olanı al katı olmayacak şekilde sivi halde gunde 1 adet ver bisey olmaz dedi o yüzden veriyorum bende
Dlk55blt-rdvn toffeenut bizimki de 13 aylık hiç vermedim böyle şeyler ne gerek var yani bebek emmiyor mu ya da mama yemiyor mu .Her şey denenip çok zorda kalınsa hadi neyse ama pirnç unu , muhallebi, cicibebe çok gereksiz
beyzacmvrc Barestaaa 5 ay 10 günlük falandı başladığımızda. Patates havuç kabak balkabağı brokoli bezelye ıspanak avokado tattı. Meyvelerden elma muz armut cennet hurması tattı. Ve yoğurt en sevdiğimiz ☺️
Bedis- Barestaaa 4 buçuk aylıkken başladım kabak patates havuç mevsim meyveleri muz vs suanda 5 aylık 13 günlüğüz yoğurt vermeye başladım hiç güzel yemiyor beğenmedi 😂😂 bakalım yoğurta üzüm pekmezi katanbileceğimizi söyledi doktor öyle verdim yemedi pek tükürdü geri bir de sade vereceğim bakalım 😂
mrym2525 toffeenut katılıyorum cici bebe boş kalori ve şeker yüklemesi… onu yiyen çocuk daha sonra çok çok çok zor avokado,kabak gibi tatsız sebzeleri yer
Yazmelegi_ mrym2525 yoo şuanda da yiyor onları ama tadımlık yani az az ek gıda olayına daha tam geçmedim
etuerk ucmelekannsi biz daha başlamadık ama 3 gün kuralı uygula demişti çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı olacak şekilde. Bizim oğlan anne sütü alıyor anne sütü ağırlıklı olsun demişti