etuerk Barestaaa bizim doktorumuz 4. Ay bittiğinde başlayabilirsin dedi. Püre haline getirerek. Kabak, tatlı patates, havuç, yoğurt. Sonra bunları karıştırarak verebilirsiniz
Yazmelegi_ Barestaaa 4 ay 7 günlüğüz sütlü pirincli veriyorum birde cici bebe sonrasinda da yavaştan basliycaz tadımlara
ucmelekannsi Yazmelegi_ doyumluk mu tadımlık mi veriyorsunuz acaba bende verdim kızıma günde bir olacak şekilde ama kabız olur mu endişesiyle bıraktım
etuerk ucmelekannsi biz daha başlamadık ama 3 gün kuralı uygula demişti çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı olacak şekilde. Bizim oğlan anne sütü alıyor anne sütü ağırlıklı olsun demişti
Yazmelegi_ ucmelekannsi günde bir kere öğlen Pirinç olani veriyorum bir ölçek olacak şekilde içine 1 çay kaşığı zeytinyağı katıyorum, bir kere de cici bebe veriyorum akşam üzeri veriyorum 1 adet veriyorum ondan da bir sıkıntı yasamadim 1 haftadır kullanıyorum
toffeenut Barestaaa doktorun önerisiyle 5. ayda başladım. Bir kitapçık vermişti ona göre ilerledim. İnternette de var listeler. Bu süreçte başlayacaksanız şanslısınız envayi çeşit kök sebzenin mevsimi. Sırasıyla tattırabilirsiniz.
toffeenut Yazmelegi_ bu tarz mamaları doktorumuz asla önermediğini söylemişti. Minicik midesini bunlarla doldurmayın fayda edecek sebzeler meyveler varken pirinç ununa lüzum yok demişti. Ben çocuğuma çok nadir muhallebi verdim, 2 yaşını doldurduk gerek yok böyle şeylere.
Dlk55blt-rdvn toffeenut bizimki de 13 aylık hiç vermedim böyle şeyler ne gerek var yani bebek emmiyor mu ya da mama yemiyor mu .Her şey denenip çok zorda kalınsa hadi neyse ama pirnç unu , muhallebi, cicibebe çok gereksiz
mrym2525 toffeenut katılıyorum cici bebe boş kalori ve şeker yüklemesi… onu yiyen çocuk daha sonra çok çok çok zor avokado,kabak gibi tatsız sebzeleri yer
motherisbackk Barestaaa 6. Ay dolunca başlattı doktorumuz. Öyle başladım ama bence daha erken başlanabilir daha güzel olur
Ebrarkolcetin Barestaaa 6. Ayda başladım, önce sebze verdim, sonra yoğurt sonra meyve sonra biz ne yersek tuzsuz baharatsız yapıp önüne koydum ama tadım 1 ay kadar sürdü
Yazmelegi_ Temmuz5_ ebemiz sütlü bisküvi olanı al katı olmayacak şekilde sivi halde gunde 1 adet ver bisey olmaz dedi o yüzden veriyorum bende