tuccee 6 ay 16 günlük oğlum on gündür hayatı zehir etti bize. Uykusu var ama tam dalacagi zaman çıldırmış gibi bağırıp duruyor çığlık arıyor ağlıyor. Bağırması daha çok. Meme de uyur kalırdı artık oda yok kucakta pis pis yapıyoruz ona da yok en son uykusuzluktan bayılacak gibi olunca memede uyukluyo emzigi verince daliyo. Hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim çaresiz kaldık ne yapsak olmuyor. Rabbım dermansız dert vermesin diyorum sakinlesiyorjm ama bugün sabrım tükendi gece boyu ağladı uyumadı şu veriyorum emziriyorum oyun oynuyorum yok bana mısın demiyor
Mugerrr tuccee diş çıkarıyor olabilir. Tetagil var eczanelerde filan satılıyor. Benim oğlum küçükken rahatlatıyordu.
Caglarefe tuccee hamak alın canım odanın tavanına astım benimkide öyleydi çok iyi bişey pişman olmazsın
Ddmdd Benimbebegimde su aralar çok.sık uyanıyor gece diş donemidir bence dertleri olmasa aglamazlar demi sakin olun bence
tuccee Ddmdd evet derdi var ama derdi olan çocuk kucağa gelince susmaz gibime geliyor bir dakika bile olsa memeye gelecek kucağa gelecek
fatma___ Ayy aynı durumları yaşıyoruz dün artık gözlerim doldu yorgunluktan. Sakin olun yakın biri varsa çevrenizde destek isteyin geçecek bunlar. Yenidoğanda bile ağlamayan çocuk şuan durmuyor. Dişleri kaşınıyor huzursuzluk bende çok yorulmuş hissediyorum ama geçecek biliyorum sizde öyle düşünün kendi kendinizi motive edin sabır ❤️
tuccee fatma___ kendimi hep telkinliyorum geçecek ona daha zor diye ama sabır da bitiyor ilk kez bu kadar zorlandım
Mahimdeniz 10 aylık aynı durumdayız uyku eğitimi bile aldım ama yok durmayan çocuk uyumayan çocuk uyumuyor, yalnız değilsin değiliz biliyorum ama çok zor annelik akıl işi değil Allah yardımcımız olsun desteksiz çok zor
Alyakbr tuccee diş dönemi oldugundan olabilirmi doktor bize uyumama direnme uykudan cıglık atarak uyanma gibi şeyler olabilir demişti
benimoglumukurtarinesraa tuccee sanıyorum ayrılık kaygısı yaşamaya başlıyorlar anlattığınizdan çok daha kötü durumdayım bir aydan fazladır
tuccee benimoglumukurtarinesraa bu da olabilir çünkü sarılınca susuyo sarılarak uyumak istiyor uzun zaman sonra ilk kez göğsüme yasladım öyle uyudu .
benimoglumukurtarinesraa tuccee ben onu da yapamıyorum yanima alacam ama ne oğlan rahat ediyor ne ben