Deletedmom280 Bu sbh kayınvalıdem aradı yuzum gozum yara ıcınde ımıs ıyi gormemıs öglende yengem aradı btn vcduma kızgın yag dokulmus bir skntım VS yok cok sukur ama korkuyrm kendimden dgl kızıma Br sey olck diye
GokSe Deletedmom280 korkamayın içinizi rahat tutun olur bazen böyle kötü rüyalar görürüz yada çevremizin dedikleri falan hayra çıkar inşAllah🧡
sydnrdgn Deletedmom280 hayır neden kötü rüya aranır anlatılır ki 🤷🏻♀️ İnsanı strese girdiriyorlar iyi görmedim rüya bir sadaka verin kaza bela savın desinler dua etsinler gereksiz işler ya ferah tutun kalbinizi
Hohomoromu Deletedmom280 kötü rüyaları tuvalette suya anlat gitsin derlerdi büyükler bende eskiden oyle yapardm ve rahatlardım kendımı buna inandırmıstm deneyin belki iyi gelir 😊
Zynp41 Aman allah aşkına sen iyiye yor iyi olsun. Birşey olmaz allahın izni ile. Duanı et yat arkadaşım 🙏🏼🌸
GokSe Deletedmom280 tabi ki bambaşka bişey anlayabiliyorum sizi dua edin bol bol Rabbim korusun yavrularımızı
sydnrdgn Deletedmom280 hiç sevmiyorum anlatmayıda dinlemeyide keşke deseydiniz kötü rüya anlatmayın etkileniyorum diye
sydnrdgn Deletedmom280 hey yarabbim sonra görürseniz yada lafı açılırsa dersiniz huzursuz oldum kendimi kötü hissettim dersiniz
Aysemmm Rüyalar bilinç altıyla alakalı canım bişi olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme☺️bende çok rüya görürüm ama hiç biri grrçekleşmedi☺️Duanı et içini ferah tut Rabbim korur bebeğini🙏🏻☺️
Deletedmom280 Aysemmm tesekkurlr bnde bılınc altı oldgunda inanırım Bı felsefeci olarak ama engel olamıyorum 😂🙈🙈