huzurluaycicek BurcuKucuk doğru benim apartmanda üç Türk var biri benim zaten😅 geri kalan 17 ev İran, Suriye, israil, Fransa, Somali, ozbek vs bılesmis milletler gibi
tugbauzun BurcuKucuk bende geliyim işte Türkler çoğalalım orda 😁 maalesef artık ülkemizin her yerinde onlar var karşı apartmanda bir komşum vardı ben evime taşındım 3 kişi ayrıldım 8 yıl sonra 3 kişi onlar girdi 2 kişi şuanda 7 kişiler Suriyeli 🤦♀️
BurcuKucuk tugbauzun 7 mi? 🤣 ben sitede oturuyorum. Yan tarafım Afgan. 4 aile birlikte yaşıyorlar. 25-30 kişi vardır
PerfectMommy BurcuKucuk asya yakasi daha iyi bu konuda. Avrupa yakasi maalesef mülteci çöplüğüne döndü.
tugbauzun PerfectMommy işimiz gücümüz hep Avrupa yakasında bir on yıl karşıyı hayal bile edemeyiz herhalde
PerfectMommy tugbauzun evet idare edeceksiniz ama sahil mahallesine yakin yerlere bakarsaniz daha sakin ve yeni evler var bide insanlar daha nezih. Kavakli tarafları yani. E 5 e yakin olayim diyorsaniz çevreye pek bakmayin oralar karisik 😂
tugbauzun PerfectMommy gün içinde eve bakmaya gideceğim nerde olduğunu tam öğrenirim hiç işimiz olmadı Beylikdüzü tarafında gidip pişman olurmuşum diye korkuyorum
PerfectMommy tugbauzun nerde yasiyorsunuz ? Bence guzel bir mahallesine giderseniz pişman olmazsınız. Yani istanbul merkezine uzak ama isiniz ordaysa istanbul merkeziyle isiniz olmaz zaten avm market vs hersey var artik kendi icinde bir merkez oldu beylikduzu hiçbirseyden geri kalmazsiniz. Ulasim sorununuz yoksa eger biraz daha iceri girin sahil mahallede kavakli taraflarina bakin ama e 5 e yakin olmak istiyorsaniz dedigim gibi oralar karisik. Yani birinden birini secmeniz lazim. Ama evler yeni ve guzel. Eskiler de var onlara pek bakmayin. Girmisken en azından 5 10 senelik binaya girin.
tugbauzun PerfectMommy şimdi aradım kadını gelip göreceğiz diye konum attı güzelyurt diye bir yerdeymiş ev 0
PerfectMommy BurcuKucuk ya ben sizi 7 yabancı dil bilen yurtdisinda yaşayan yuksek bir pozisyonda calisan biri gibi hatırlıyorum yanlis mi hatırlıyorum acaba beylikduzunde yaşıyorum demissiniz ayni kisi de olmayabilir belki ben karıştırıyorum 🙈
PerfectMommy tugbauzun yani e 5 e yakınsa iyi değilse esenyurt sayilir orasi pek beylikduzu denemez. 🥴
tugbauzun PerfectMommy ben Gaziosmanpaşa da oturuyorum pierlotiyi bilirsen 3 dk aramız ilanda Büyükşehir mah diyor whatsaptan gelen konum güzelyurt mahallesi
PerfectMommy tugbauzun yani goptan pek farkı yok o zaman diyebiliriz. Ama esenyurt taraflarından uzak durun. O dediğiniz yerlerde zamaninda cok ucuz evler vardi hala da var esim asla yanaşmıyordu burda oturulmaz vs diyordu. Ama direkt penceresinden e 5 görünecek kadar yakınsa sikinti olmaz. Sadece icerideyse koşarak uzaklaşın 😂
BurcuKucuk PerfectMommy evet yurtdışında yaşamıştım🤣 7 dil biliyorum. Evet, çalışıyorum 🤣 doğru 🤣 tek noktası yurtdışında yaşadım birkaç ülkede, en uzun Rusya’da 🥹