Zmnl19 Cnskplnozk ben yaptiramadim rotayi saglik ocagindakiler uyarmayinca gunu kacti bdhada yapmadilar 😔
Sevince Cnskplnozk ben bugun 2. Dozu yaptırdım çok fazla kaka yaptı gün içinde kokulu,onun dışında baska bir yan etkisi Olmadı.
Cnskplnozk babyandmoms bi yakınım ilk çocuğuna yaptırdığında memeyi bırakmış çocuk mamaya geçmiş ikinci bebeklerine yaptırmamışlar benimde aklım karıştı o yüzden
Cnskplnozk Zmnl19 inşallah bir problem olmazda aklınızda kalmamış olur bizim ebemiz ilk hafta kontrolünde söylemişti doktorumuzda ilk ay kontrolünde ama bizde kararsız kaldık
Rainbowpath Zemrkc çok üzüldüm geçmiş olsun. Bizim doktorumuz önermemişti ama ben sonradan yaptırmaya karar verdiysem de günü geçmiş yaptıramadım. Çok üzülüyorum yaptıramadım diye 😔
Zmnl19 Cnskplnozk Benide etrafimdakiler kararsiz birakmisti biz cocugumuza yaptirmadik uc tane cocugum var yaptirmadim diyen oldu sn yinede dinleme derim canim ben sahsen pismanim o gunu kacirmis olmamiza uyarmadilar hic
Cnskplnozk Zmnl19 işte etraftakiler iice insanın aklını karıştırıyo yaptırmazsamda bişi olduğunda eminimki çok pişman olucam kararsızım bende
Cnskplnozk B-alprsln iki aylık mı bebeğiniz iki ay aşılarındanda çok korkuyorum baya huysuzlanıyomuş bebekler