Elfzmra ağlatarak uyutmadan kastınız ne. Ağlamama diye birsey yok malesef bazı egitimlerde bebegi direk odada yanlız bırakıp cıkıyorsun ama benim aldıgım egitim öyle degildi yaninda duruyorsunuz şiddetli ağlamalarda arada destek veriyosunuz sac oksama elini tutma uzun süre susmassa kucagınızda sakinlestirip geri bırakıyorsunuz ama aglama illaki oluyor biz ilk iki gün 45 dk boyunca agladık bir saatin sonunda uykuya daldık bir saat boyunca yanındaydım. Suan uykusuz kalan bebeginiz aglamıyormu benim bebegim ilk dört ay kolikti birde. Suan 7 aylık olmak üzereyiz şükür şanslıyım ki benim oğlum üç günde alıştı uyumaya şimdi uykusu geldiğinde genelde 3 saatte 1 oluyor yatağına bırakıp çıkıyorum kendisi oynayarak bazen muzırdanarak beş 10 dakika içinde uykuya dalıyor ve uyumaya başladığımdan beri çok daha huzurlu yani bu bebek alıyor konusuna çok takılmayın benim de ilk iki gün içim parçalandı ama bunu kendim için değil onun için yaptım çünkü günlük toplasanız üç 4 saat anca uyuyordu ve sürekli huysuzdu şu an şükürler olsun akşam sekizde yatıyor gece birde rüya öğünü yapıyoruz sabah 6.07’ye kadar uyuyoruz gündüzde iki kere uykusu var bir 50 dakika 1 de 1,5 saatlik her iş anne de bitiyor biraz dayanıklı olmak lazım unutmayın bebek sıkıntısını ağlayarak belli edecek sallamaya ve memeyi alıştı için ağlayarak onu isteyecek sizde vermeyeceksiniz yanında durarak destek olacaksınız emin olun çok işe yarıyor kendinizden önce çocuğunuz için uyku çocuklar için çok önemli bir şey