beasmir ALLAH razı olsun kardeşim dualarınıza talibim, yaklaşık 8 yıldır migren hastasıyım sizinkide benim gibi mi bilemem ama benimki tuttuğu vakit 2 gün geceli gündüzlü başım hiç durmadan ağrıyor ve çok afedersiniz kusturuyor iki gün boyunca hiç birşey yiyemiyorum yerimden kalkamıyorum iğneler serumlarla geçti bu 8 yılım ve artık malesef iğne serumunda bir faydası olmuyor çünkü vücut bağışıklık kazandı hacamat yaptırmak çok istedim ama bir türlü nasip olmadı özele gittim topamax diye bir ilaç yazdı 6 ay kullanicaksin duruma sonra durumuna göre tedaviye devam edicez dedi ilacın yan etkileri çok yüksek olduğu için kullanmadım sadede geleyim üç buçuk haftadır İbrahim Saraçoğlunun migren kürünü uyguluyorum ve ALLAH’IN izni ile kesinlikle şifasını gördüm çok basit herkesin yapabileceği bişey YouTube de İbrahim Saraçoğlu migren kürü diye aratırsanız çıkar karşınıza biberiye otunu sabah öğle akşam kaynatıp için diyor ben sabah ve akşam yapıyorum RABBİM’e sonsuzkere şükürler olsun baş ağrılarım azaldı yaşam kalitem arttı resmen şimdi bile hemen kalkıp biberiye çayımı yapicam bırakmak yok tamamen geçene kadar devam edicem inşallah keşke bugüne kadar çoktan deneseydim diyorum ama bundada vardır bir hayır günahlarıma kefaret olur inşallah ama RABBİM affetsin beterinden korusun ama çok çektim migrenden, baya uzun yazdım açıklayıcı olması adına bir siz değil etrafımda başı agiran migreni olan herkese söylüyorum düzenli aksatmadan bunu yapın farkı zaten görürsünüz diye