Anne2105 hnnl var tabi. Dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun eşim sıkışsa veririm tabi ama ondan ayrı güvencem var
ftmnr1523 hnnl sonuçta çalışan insanlarız ikimiz de. Kendi birikimimiz olmasını doğru buluyorum. Ama gizli yapmam sanırım. Bir de birikime kalmıyor ne yazik ki ev borcu ödüyoruz.
hnnl BENOYLEUYGUNGORDUMM bu ekonomi de canım sadece verdiği verdiği harçlık bile iyi işi iyiyse verir ondan sordum ☺️
Mree Deletedmom_110 hoşgeldin faiz mi yoksa her ay aynı oran mı çünkü biz de araştırıyoruz da o yüzden🙏🏻
RuzgarGeceleri_ Deletedmom_110 mesela diyelim ki her ay beş bin faiz veriyor 32. Gün bittiğinde siz bi kac bin daha para yatırsaniz hesabınıza verilen faiz para artıyor mu mesela beş bin verilen faiz 5.5 alti gibi oluyor mu?
RuzgarGeceleri_ Deletedmom_110 kuzum kusura bakma çok soru sordum ama sunuda danışmak istiyorum sana faiz oranı düştüğünde eline geçen miktar düşüyor mu değişmeye hakları varmi? Onun harici istediğin zaman tüm para çekilebilir mi yoksa altı ay bi sene gibi yükümlülük varmi? Devlet güvencesi varmi?
Polannem hnnl gizli birikim yapmam gerek duymadım hiç. Ocakta doğum günü var onun için heref kumbarası aldım ona para atıyorum😀 onu da kendisine vercem zaten 😀 zevklerimiz hiç tutmaz bi ihtiyacı da yok alabileceğim. En iyisi kendi bişey bulup alsın diye
Deletedmom_110 RuzgarGeceleri_ hükümlülük yok ama her ay mı değil mi bankayla görüşmen gerekiyor sartları