Okuyanbiranne Memnun musunuz ? Olumlu,olumsuz yönleri neler. Küçültme yapıyor mu renk solduruyor mu? Bütün beyaz eşyaların simens bunu da öyle tercih etmek istiyorum
Minikdefneemmmm Okuyanbiranne cok memnunum kırışık azalta var ütü bile yapmıyorum çoğu zaman mis gibi kücültme hic olmadı
Mlk026 Okuyanbiranne benimde simens memnunum ama eşimin bazı tişörtlerini lacoste tarzı olanları ve kot pantolonları çekti acaba küçültme yaşamayanlar hangi programda kullanıyor ben genelde mix ve pamuklu dolap kururuluğunda kullanıyorum
hilalinci Benim de bütün beyaz eşyalarım Siemens olduğu için tercih ettim çok memnunum çekme vs yapmıyor kupkuru çıkarıyor, gidere de bağlanabiliyor benim şu an bağlı değil kurutma yaptıktan sonra haznede biriken suyu döküyorum
Okuyanbiranne Minikdefneemmmm ayy 18 bindi karar verdiğimde şuan pahalandı da 🥺sizin tam modeliniz nedir acaba olumsuz özelliğini gördünüz mü
Okuyanbiranne Mlk026 ayyy tek korkum eşim sırf bu yüzden istemiyor kıyafetleri küçülecek diye 🥺diyorum senşnkileri telde kuruturum🤣 yıldım hergün çamaşırdan
Minikdefneemmmm Okuyanbiranne hiç görmedim şahsen 1 yıldır her gün nerdeyse 2 kez çalışır ayrıca dışardan geldiniz diyelim su ekliyosunuz kıyafetlerin sigara kokusunu alıyor dezenfekte ediyor yarım saatte ve faturada 30-50 lira gibi bişey arttırdı IQ 500 9 kilo a++
Mlk026 Okuyanbiranne valla bence sıkıntı olan havlu nevresim çocukların kıyafetleri zaten ben de eşimin kıyafetleri telde kurutuyorum fazla bekletmeden atıp yıkayıp kurutuyorum. Nem sensörü olan ve giderli modelden alın bu arada kesinlikle öneririm.