Gokcenin_annesi Symtkn aslında benim için özel bölge önemli bacak ve koltuk altını boncuk ağda ile alıyorum sırf onun için alacaktım. Nasıl görmüyor peki siz kullanıyormusunuz.
Symtkn Gokcenin_annesi evet ben kullanmıyorum makinenin yanlarında ışıklar var o iisklar kademeli bı şekilde bütün kademe yandığında daha etkili oluyor kırmızı yanarsa eğer atış yapmıyor alt bölgeye de atış yapmıyor bikini bölgesi kisminda sıkıntı yok ama
gayeceee Aibben lazerin tüyleri görmesi için sert olması lazım yumuşak tüyleri makinalar görmüyor bunu her güzellik uzmanı öneriyor
tuubadem Symtkn bende rowentanın lazer epilasyonunu aldm ilk kullandm ikinci kullanım iki hafta sonra bakalım nasl olacak jilet kullanıodm bn de
kuzeyto Rumeysa_18 turuncu venus cok guzel, lazere gidecekseniz jilet yapin zaten. Ben lazere gidiyorum simdi hamilelikte ve dogum sonrasi 6 ay jilet yaptim hep. Ondan once de lazere gittigim icin asiri tuylenmedim jilet yapsam da
Oznurozer Aibben lazere başlamadan önce jilet uyguluyorsun kılların çıktıkça gidiyorsun zaten lazere o yüzden de herhangi bi şeyle almaya gerek kalmıyor bitene kadar bu şekilde devam ediyor