Bebetonunmotheri Kızımın 15 gündür burnu tikaliydi acmama ragmen hep ayni Nem ölçere gore evin nemi 30 Normalmi anormalmi Napmam lazim kizlar burun tikanikligina sebep bu mu
birminnakannesi06 Bebetonunmotheri yanlış hatırlamıyorsam 40 ile 60 arası olmalı nem sıcak su koyabilirsininiz bulunduğunuz odaya kaloriferlerde su kabınız olsun veya üzerine bir kapla su koyun veya nemi artırmak için makine oluyor imkanınız varsa alabilirsiniz
Miraysss Bebetonunmotheri Benim odam da 23 24 derece arası nem %35-%38 arası ölçüyor makine. Bi bardağa su koyup yere koydum yerden ısıtma bizim sizde kaloriferin üstüne koyun. Buhar makinesi falan da alabilirsiniz satılıyor hava nemlendiriciler
durukusmom Bebetonunmotheri en etkili ve maliyetsiz yöntem: bi tane orta boy yüz havlusunu ıslatıp sıkıp peteklerden birinin üstüne koyun. Kurudukça bu işlemi tekrarlayın. Tam istenen nem değerine ulaşırsınız
buseabike Bebetonunmotheri valla ben ıslak havlu koyuyorum bazende bebeğimin yıkanan kıyafetlerini yattığı odaya asıyorum zaten bebek deterjanı bir zararı yok odayı da nemli tutuyor ama kıyafet olmadığında sıcak suyla havluyu yıkayıp sıkıp peteğe asıyorum. Bir de bir kaseye su ve tuz koyuyorum onu da peteğin üzerine koyup tuz küresi yapıyorum suyu azaldıkça ekliyorum çok faydası oluyor
Bebetonunmotheri birminnakannesi06 buhar makinesi işe yaramaz dimi Sıcaklıkta 25 oda fazla galiba Matematik dersinde bu kadar kafa yormamisimdir ya😂
Bebetonunmotheri Miraysss buhar makinesi var calistiriyorum günlük Bide dediginzii yapiyim inşallah fayda eder
Zera Buhar makinesi varsa calistirdiginuz odanin kapisini kapatin o zaman daha etkili oluyor. Oglumun odasinda aciyorum gece kapisini hafif aralik birakiyorum 30 larda olan nem 50 ye cikiyor. Yoksa tum eve yayilmaya calistikca yetersiz oluyor.
Bebetonunmotheri Zera buhar makinemiz var ama kapi kapali hic denememistim Sabaha kadar calissa bisi olurmuki
Bebetonunmotheri PerfectMommy buhar makinemiz var Calistiriyordum ama 20 dakika felan demekki az calistiriyorum
PerfectMommy Bebetonunmotheri bizim sabaha kadar çalışıyor:) odanin kapisini da kapatin acik olunca yetmiyor. 40 ve 60 arasi ideal nem.
Bebetonunmotheri 123fff ay yanlis anlamayin ama ben buna baya güldüm ya😂😂😂 Sabaha karsi ak sakalli dedeyi arardim
Bebetonunmotheri Zera bende sabaha kadar calistiricam Bizim makinenin soyle bir sorunu var led isikli makine Diskoda gibi oluyor Benim kiz dansa kalkip uyumazsa yandik 😂