belengaz Kaynanam çay içirmek istedi iyi geliyormuş. Açık, içine de bi kesme şeker koy ver dedi. Sizce?
Kalbimm06 belengaz üstte kalsın bende verdim bir kere bebem alıştı çayı görünce ağlıyor 7 ay 8 günlük
Gizmokzilla belengaz kaynananız mantıklı konuşmuyor, hele bi de şeker 😅 kendisi beslenme uzmanı sanırım?
Kubradurmuss Kalbimm06 durduk yere çay neden verilir ki küçük çocuğa anlam veremedim cidden oğlum 1 yaş 20 günlük hiç vermedim aklıma bile gelmedi vermek çay yerine su içsin tattırdığım meyvelerden komposto içsin çay için çoooookkk erken bilemedim 🤷
oglumubeklerken belengaz hangi anlamda iyi gelebilir ki bebeğe çay? Daha çok küçük, benim oğlumda sabahları içiyor çok açık ve şekersiz şekilde ama 2 yasinda
Gizmokzilla belengaz dinleyelim efendimisiii lütfen.. Çay ver dediyse verin tövbe haşa ondan iyi bilecek halin yok ya 2krodpeprrpd
benimoglumukurtarinesraa belengaz tobe et doğru yola dön 😄 Kürt diye çaya başlamak zorunda değil o kaynanani dinleme
elf1 1 hafta önce eşimin halasıda aynısını dedi ver yoksa büyüyünce içmez dedi bende içmesse içmez çok mu mühim bişey dedim olsun öyle deme ver yınede diyo
Demetbulut elf1 çok mu lazım mis kiz8m 12 yaşında sayilidir çay içtiği.. Kaynanalar kapatılsın artık ya bı hurunlarini sokmasalar işleri rast gitmiyecek diye korkuyorlar sanırım