Merhaba
Oğlum 13 ay 9 günlük hala yürümedi. Emeklerden bildiğin koşuyor elleriyle tutunup kalkıyor ve tutunarak istediği her yere gidiyor ve desteksiz ayakta duruyor ama farkedince hemen oturuyor yere. 7. Buçuk aylıkken sıralamaya başladı 13 ay oldu hala yürümeyince çok üzülüyorum. Dün parkta bir çocuk vardı 13 aylıkmış merdivenleri çıkıp kaydırmaktan kaydı bende sevdim çocuğu, babası sizin oğlunuz kaç aylık dedi bende 13 aylık dedim o da bizimde 13 aylık dedi bende maşallah ne ne güzel yürüyor bizimki hala yürümedi bakalım dedim sonra çocuğun babaannesi geçti çocuğun karşına ellerini açıp okudu. Kendimi o kadar kötü hissettim ki benim çocuğum yürümüyor yürüyen çocuğa ne güzel dedim siye nazarımın deneceğini düşündü. Çok üzüldüm.. Asla kıyaslamak gibi bir algı olmasın ben hiç sevmem çocuk kıyaslamayı hatta en nefret ettiğim şey diyebilirim ancak bu ve benzeri durumlar yaşıyorum ve üzülüyorum ayrıca gören arayan herkes hala yürümedi mi diye soruyor bütün yakın çevremizde ki çocuklar 1 yaşında yürüyünce acaba diyorum bir sorun mu var oysa ki biliyorum 18 aya kadar yürümemek normalmiş ama annelik işte..