teachermom07 Guzelanne19 Guzelanne19 kaş kalkanda villa da kalmıştık, manzara müthiş , kaş zaten Türkiye’nin en güzel yerlerinden. Tavsiye ederim
biyiksiz_yorumcu Guzelanne19 Villa Karam Kocaeli Kartepede maşukiyeye yakın instagramdan bakabilirsiniz biz çok memnun kalmıştık
Guzelanne19 biyiksiz_yorumcu Kocaeli çok tatil bölgesi değil ama bildiğim kadarıyla tabiki bildiğin yazlık villami canim
Guzelanne19 delirmeceler kalkan islamlarda çok var mış ama villalar acaba fotoğraftaki gibilermi onu merak ediyorum
delirmeceler Guzelanne19 kaş kalkandan bahsediyorsan oralarda kalmadık ama fethiyede hem villada hemde biz kampçı olduğumuz için campinglerde çok kaldık bebek içinde uygun
Efee00 Guzelanne19 gerçekten fotoğraftaki gibiler çok kaliteli ve özenli bir şekilde dizayn edilmiş balayı için tercih itmiştik çok güzeldi
Pol34 Guzelanne19 kalkanda kaldım çok güzel temizdi. Fotoğraftakinden daha güzeldi desem yalan olmaz. İçinde bulaşık makinesinin tabletine kadar hazırdı
Mmeelliikkeee Guzelanne19 biz villa sepeti villa jade de kalmıştık .. güzel konforluydu , merkeze yakın olması (Bodrum) gezmesi rahat , bahçesi temiz. Ama iki kişilik olanlarda havuz biraz küçük oluyor yine de güzeldi üstü açılıp kapanıyor . Bakabilirsiniz 🌺
Guzelanne19 Mmeelliikkeee villa jade dediniz bakacağım hemen havuz için geliyorlar sadece dimi sabahları
Mmeelliikkeee Guzelanne19 kimseyi görmedik bi kere erken saat tıkırtı vardı ama sanırım sabah çok erken geliyorlar. Belirli bi aya kadar havuzda ısıtması vardı . Bizim de nisan sonuydu rahattı .
Bebetooo_123 Guzelanne19 Kaş’ta Uras2 villa da kalmıştık.Resimlerde görüldüğü gibiydi ve temizdi.Çok memnun kaldık şahsen tavsiye ederim.Sahipleri de çok güler yüzlü insanlardı.
Guzelanne19 Bebetooo_123 yaa çok teşekkür ederim bakacağım hemen bizde yanliz yapmak istedik tatilimizi Allah izin verirse ilk olcak heyecanlıyım simdiden
Guzelanne19 delirmeceler kamp kulağa hoş ama bana eziyet geliyor vallahi gidemem asla sanırım sizi tebrik ederim
delirmeceler Guzelanne19 villa mantığıda aynı herşeyi yine kendin yapıyorsun bizim için çadırda aynı 1+1 çadırım var ev gibi onun harici çocuklardan önce daha kolay kurulumlu 2 çadırımızda var yer yataklarımız var özel sünger yataklar çadır keyfi bambaşka bişey ikizlerim eğer seneye uyum sağlarsa yaza bir kaçamak yapacağız
Guzelanne19 Mmeelliikkeee Nisan sonu ooo baya erken ona rağmen sıcak biz temmuz sonu istiyoruz ozaman sıkıntı olmaz
Nurrr1 Guzelanne19 villacınız’dan kiralamıştık çokta memnun kaldık geçen yaz kaldığımız villa inci tanesiydi ismi Antalya Kalkan/İslamlar da tavsiye ederim biz Haziran ayında gitmiştik gayet sıcaktı havuzun suyu vs. :)
Guzelanne19 delirmeceler villayı havuz saati için istiyoruz biz canım kızım küçük deniz sevemedi havuz daha hijyenik bu şekilde olur bide eşimle gece girmek istiyoruz güneşte degil oyuzren villa yemeklerimizi disarda yeriz gezerken 3 4 kez eşim mangal yapar başka kullanmam ben 😁 çadırda korkmuyorsunuz herkesten duyuyorum bu şekilde tatil vs yapıyorlar
delirmeceler Guzelanne19 ben camping dışıda kamp yapıyordum doğal ortamlarda alışkanlık sanırım bişeyden korkan birisi değilim 3 sene önce göcekte osmanağa koyu var bilen bilir doğal biyer ne lamba ne tuvalet vardır gece çadırın etrafına domuzlar gelmişti yemek aramaya 40 yaşındayım 15 sene kamp yaptım gitmediğim koy çok azdır