Mlk026 Hatice0113 bim baldo garantili bir pirinç kesinlikle çok güzel migrosun pirinci de güzel baldosu zaten yayla markası üretiyor Yaylanın gönen baldosunu alabilirsin türk malı
Dmt-01 Hatice0113 Migrosun gönen yöresi ürünü yazan baldo princi güzel zaten yayla markasının ürünü yayla çok pahalı oyüzden migrosunkni alıyorum.Bimin yeşil paket olanıda güzel
Biz4kisiyizkardes Hatice0113 efsane baldo prinç kullanıyorum BİM’in markası başka markalarda denedim ama sevemedik
CaglaMenessa Hatice0113 biz basmati pirinci kullanıyoruz ya da yasemin pirinç hasata markası aldık çok beğendik
Kubraca_ Hatice0113 memleketim Çorum genelde ordan siparişle göndertirim yoksa illaki çevik alırım tane tane oluyor ama suyunu biraz fazla koyacaksın onunda her şekilde lapa gibi olma durumu olmuyor beğeniyorum o pirinçi
1anne1bebek___ Hatice0113 yayla markasının herseyini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim canım özellikle basmati pirinci
Alpmomy Hatice0113 ben toptan marketinde görmüştüm reisle yaylayı. Ama bazen a101 de indirimde denk geliyorum 👍