AlinaEmreHan1 Deletedmom_112 Özel Nur Tıp merkezi (Canan Gündüz hanıma gittim) Hamileliğimde de ona gitmiştim spiral taktırırken de aynı doktora gittim
Suasli Deletedmom_112 benim bildiğim kandan beta bakılıp ona göre devlette takılıyor niye söylemedler acaba bunu
Deletedmom_112 Suasli betaya bakıldı zaten ama yinede adetliyken takalım dedi adet söktürücü verdi adet söktürücüyü kullandım ama adet olmadım.
Suasli Deletedmom_112 hımm anladım her doktor kabul etmiyor demek ki ben taktıralı 5 ay oldu o yüzden fiyata bişey diyemiyorum
deli_bir_hatun Deletedmom_112 9 ay önce taktırdım 5 bin istediler Dr tanıdık olduğu için rapor çıkardı ve 300 TL ye siprali aldık 500 muayene verip taktırdım
nhncn Deletedmom_112 merhaba bende Ankaradayım ücretsiz taktırabilceğim yer arayışındayım siz hangi hastaneye gitmiştiniz?
Deletedmom_112 nhncn ben Merkezde oturmuyorum, Polatlı da oturuyorum. Polatlı Duatepe Devlet hastanesine gittim
B1elf nhncn Etlik şehir hastanesinde ücretsiz taktırdım. Yengemde Keçiören eğitim araştırma da ücretsiz taktırdı. 12. Cadde Nafiz körfez hastanesi de takıyor.
Hilalyaman Ben hiç taktirmadim ama taktrmayi düşünüyorum tam ben de bu sorunun cevabıni arıyordm gerçekten pahalıymış hap yoluyla korunsaj nasıl olur acaba
B1elf Gulsen54 10 bine doğum yaptım 😂 9 bine koruncakmiyim devlette bedava 8 ay oldu taktirali hiçte sorun yok
Gulsen54 B1elf çok şükür durumum var yaptırıyorum 100 bine doğum yaptım 9 bin korunmak için hiçbirşey