Erkvam Kızlar aklıma takılan bir mevzu var topuk kanı sonucu diyelimki kötü çıktı sonucu nasıl haber veriyorlar ?
mematiii Erkvam arayarak veriyorlar canım Allah’a şükür öyle bir sorunum olmadı ama aşı olurken bile gününe gün arıyorlar
Eceeeenurrrrrrr Erkvam ilgili birim doğum yaptığınız hastaneyi arıyor hastanede sağlık ocağını sağlık ocağında sizi arıyor
Bebetonunmotheri Erkvam ariyorlar. Böyle böyle bir durum var saglik ocagina gelseniz iyi olur Belkide sizi büyük bir hastaneue sevk edicez diyorlar Bizden tam 7 kere topuk kani alindi ben imza aticam vermicem dedim 3. Den sonra Bana ulaşamayinca esimi aradılar hep Çok şükür bi sıkıntımiz cikmadi Ama ebenin ve makinelerin hatasi yüzünden 7 kere topugundan kan aldilar O aglayislari hic unutamam o iceride ben disarida
_YanakReisinAnnesii Erkvam sağlık ocağı size ulaşıyor ve bir değerinin yüksek çıktığını tekrar topuk kanı vermeniz gerektiğini söylüyorlar. Bizim bu sekil de olmuştu gidip 3.topuk kanını vermiştik.
Erkvam mematiii ya sağlık ocağından aranan var bide işk doğduğunda hastanedende alıyorlar ya onuda mı sağlık ocağından arıyorlar
Erkvam Eceeeenurrrrrrr anladım canım bnm iki kez aldılar bizden biri hastanede biri sağlık ocağında ikiside bilgiyi sağlık ocağı mı veriyo
Eloss2460 Bebetonunmotheri merhaba 7 defa topuk kanını ne diye aldılar değerler yüksek çıktı mı dediler nasıl aldılar
Eloss2460 _YanakReisinAnnesii sizin hangi değer yüksek çıkmıştı? 3. Topuk kanından sonra tekrar değer yüksek çıktı mı?
Bebetonunmotheri Eloss2460 degerler hic cikmadi dedim ya makine ve ebenin hatasi yüzünden 7 kere alindi Anormalligi kizimda aradilar ama sorun onlardaymis
_YanakReisinAnnesii Eloss2460 fkü değeri 2 mı ne çıkmıştı. 3. Topuk kanından sonra aramadılar 1 ay aşısına gittiğimde sordum , sistemden bakıp normal gelmiş bi sıkıntı yok dediler.
Eloss2460 _YanakReisinAnnesii ne güzel gözünüz aydın inşallah benim de 3. Topuk kanında bi şey çıkmaz
_YanakReisinAnnesii Eloss2460 saklama koşulları, sarılık , yeterli beslenememe vs bunların hepsi sonuçlar da ufak tefek yüksekliğe neden olabiliyor. 3. topuk kanını alan ebe böyle söylemişti. Umarım bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla büyütün yavrunuzu 😊
Erkvam Eloss2460 ya bebeğim 3 aylık bir sıkıntı yok şükür ama ben biraz takıntılı olduğum için diyorum acaba birşey çıktı bizi arayıp ulaşamadılar mı diye korkuyorum