bsryngl BirerkekBirkiz saat başi uyaniyordu normalde ama şimdi 2 kere uyanıyor bazen akşam uykusuna geçtikten 1saat sonra uyanıyor degisiyor ya ben çözemedim bazen çok zor uykuya dalıyor bazen hemen dalıyor napicami bilememekteyim ama sallamıyorum ısrarla bide daha yatağında tek bırakıp gitme evresinede geçemedim 🤷♀️
BirerkekBirkiz bsryngl hayırlıca sağlıklıca gönlünüzce olur inşaallah 💙 bizde bırakıp çıkamıyoruz öğlene kadar eşim bakıyor, öğleden sonra annem, iş çıkışı bende çocuğum iyice karıştı 🥲
bsryngl BirerkekBirkiz zamanla oturur düzeni inşallah ya benim kaç gün oldu ama tek alıştırabildiğim yataği oldu suanlik pispisa devam sadece ayakta sallanmiyor o kadar ne yapıcam bilemiyorum yanından gidince kıyamet kopuyor kaldır yatır kaldır yatır yok harap oluyor bende uyuyana kadar yanındayım kıyamıyorum ağlamasına 😢
kkbractnts bsryngl merhaba tavsiyenizi okudum iki gündür 22 30 gibi odaya geçip ninni acıyorum 11 de derin uykuya dalıyo bi kaç günde 9 gibi gece uykusuna geçmesini saglamayı düşünüyorumm inş başarabilirim ☺️☺️
bsryngl kkbractnts sabah erkenden uyanırsa 7 8 arası yani akşamda erkenden uyumak isticektir diye umuyorum ama bu bebeleeer hepsi çok farklı 😄😄😄
AnnaGloria bakkalemzigi evet aynı durumu şuan bende yaşıyorum açıkçası insan binbir emekle kurduğu düzeni kaybedince o enerji tekrar yakalaması güç oluyor şimdi o kadar yorgunum ki ne zaman hadi bakalım yeniden düzene girelim derim bilmiyorum
AnnaGloria bsryngl bunu da deneyim de benjm bebegim galiba uyumsuz oldu gerçi dış çıkarttı belki de o yüzden huyu değişti bu söylediğinizi bir deneyim
bsryngl AnnaGloria yani artık en azından çok sık uyanmiyor bu sayede yani ben öyle olduğunu düşünüyorum 😄 akşam 8 9 arası uyuyor bir daha 6 7 arası uyanıyor bu sürede 3 kere felan emmek için uyanıyor. Yatağında uyumazdi artık yatağında uyuyor vs.. ama tabi bende tıkandım burdan öteye gidemiyorum yalnız bırakamıyorum uyuyana kadar başında konuşuyorum ninni söylüyorum felan