minibebe12 Kızlar iki gündür bu damlayı kullanıyorum bebeğim aşırı huzursuz çok ağlıyor ve uykusu çok azaldı böyle yan etkisi gören var mı
Dryaanr minibebe12 ben faydasını görmedim o damlanın cnm. Relactaz ve nurse harweysi ikisini bir arada kullandım o işe yaradı. Relactaz hem uyku hemde gaz için tavsiye ederim
sedaki minibebe12 benimde beneğim çok hızursuz. Doktora söyledim daha çok huzursuzlandı diye. Gündüz dene olmazsa kes dedi. Her bebeğe iyi gelicek diye birşey yok dedi. Dün öğleden sonra verdim sabahı ettik yani hiç uyumadı hep kıvrandı. Hala daha uğraşıyorum. Kesinlikle vermicem 😢
Deletedmom_83 minibebe12 aynı durumdayız sanırım 2 gündür Biogaia aldım çocuk hiç uyumuyor uyku gözünden akıyor hiç uykuya dalamıyor ve aşırı gazlı kabız olmuş gibi ıkınıyor bunu bir ben mi yaşıyorum diye düşündüm ??
Vera094 minibebe12 evet ben de böyle yan etki görmüştüm çok daha kötü olmuştu sancı yapmıştı yırtılana kadar ağlıyordu☹️
ysmntg Evet bu probiyotik aslında, bağırsakları hareketlendiriyor biz de düzenli kullanınca ise yarar diye gaz olsa da olmasa da sürekli kullanıyordum baktım onu verdikten sonra kivranması gazi artıyor kestim vermiyorum
Dryaanr minibebe12 valla herkes bioga ya iyi dedi ama bizde işe yaramadı bide dediğimi deneyin isterseniz
minibebe12 Deletedmom_83 yaa ben bugün vermedim yani bugün aklıma geldi damladan olabilirceği hala huzursuz ama yarın bakalım nasıl olacak
minibebe12 Deletedmom_83 vicol kullanıyordum ben çok faydasını görmedim ama o günlerimiz çok güzelmiş
Beyzatlass İğrenç bir ürün ya Allah belasını versin bu damlanın kullanmaya başladım sakin çocuğu çıldırttı uykusu yok oldu sonra attım çöpe gazdan şikayetçiysen canım ılık su yap kovaya bebişi içinde tut ayağının altına zeytinyağıyla masaj yap iki bacağını birleştir v şekilde kollarını da tut bi sağa bi sola yavaş hareketlerle dönder bunlar benim oğlumda çok işe yaradı
Beyzatlass Beyzatlass gazlı şeyler yediğini düşünüyorsan yemeklerinden sonra bir bardak kimyon iç iyi gelir yediğin tabağa kimyon dökebilirsin ekstradan
minibebe12 Beyzatlass bol masaj yapıyoruz çok seviyor tuvalete tutar gibi ayaklarını tutuyorum kakasını rahat yapıyor o şekilde
Deletedmom_83 Beyzatlass şuan acile gidiyoruz bebeğim yırtılacak sanki ıkınmaktan birşey oldu çocuğuma sakın bu damlayı kullanmayın