Prensesannesii44 Forumunsultaniasude biz Allah’ın Malatyalısıyız bilmeyiz kucak dansı falan Elazığ dik halayı olsa neyse çekilir ama gerisi bizi bozar dhshsh
Forumunsultaniasude Beril4226 Ooooo al bi seksiii leydii daha sizde ne cefherler varmış vayyyy vayyyy
Prensesannesii44 Forumunsultaniasude artık yok maalesef Malatya sağlam tek bı yapı bina kalmadı yerle bir oldu
bananeabiya iyeetg ay yine millet makaraya almış bence evlilikte böyle şeyler olmalı ne güzel işte renk katıyor. Bacılar soğuk nevale gibi yatarsak cinselliği görev gibi görürsek ne anlamı kalır azcık canlanın yahu enerciiiii 😅
DrkAyz bananeabiya Yok anacım biz çocuğu dumanla haberleşip yapıyoruz ondan böyle postlar görünce alay etmeye başlanıyor 😂
ecrinreyyan iyeetg böyle heyecanlı bayanlara şaşırıyorum 😅 hiç böyle fantazilerim yok 🙈 elimden gelse hiç birlikte olmam. Birde çocuğunuz daha yok sanırım. Eğer varsa da bunları yapabiliyorsanız helal olsun diyorum. 😂😂😂
Deletedmom_79 Prensesannesii44 canım gödüm yarılmış 10 dikişim var kocam her sabah kucak pansumanı yabcakmış😫🤪
bananeabiya DrkAyz ay ben anlamıyorum bu cinsellik etiketi oldu mu postu açanın bi taşlanmadığı kalıyor shdjdj 🤣 herkes Meryem ana herhalde kız birkaç kişi dışında kimse sevişmiyor galiba 😅🫢