Sevoinci Smra1 aynı zamanlardayız bir tane dişimiz yok😔 bugün ateşi vardı başında ama vücutta yoktu inşallah bekliyorum bakalım çıkmasını,o kadar huysuzlandı ki iki gündür sallanmayan çocuğu sallamaya başladım yoksa dalamıyor😔
sglkc Smra1 9 ay 25 günlükken ilk dişi 10 gün sonrasında ikincisi patlamıştı 😁 az kalmış demekki sizinde
refiye1987 Smra1 İyi akşamlar arkadaşım biz de 7 ay 20 günluğüz kulak çekme gece sık uyanma var salya fazla yok ama inci de yok 2 ay önce başı hafif ateslendi doktora götürdüm diş dedi maalesef
Alyaaa4565 Smra1 benim kızımında dişi geç çıktı.1yaş 20günlükken ilk dişi çıktı. Şuan 14 aylığız 4dişi var ☺️
Aybars32 Smra1 Ayına kadar tek bir dişimiz bile gelmedi 😅 3-4 aylıktan beri ağzının suyu hep akıyodu elleri ağzından çıkmıyodu. Ama 10. Aydan sonra bir çıkarmaya başladı ki ardı ardına 🤣 şuan 11 ay 12 günlük 7 tane dişimiz var 🥲
Smra1 Aybars32 ayy bizimde öyle biliyo musun 4 aylıktan beri salya akıyo kulak çekme var bekle bekle yok 😀
Aybars32 Smra1 Hiç merak etmeyin vakti zamanı gelince pıt pıt pıt çıkıveriyolar ☺️ benimkiler birer hafta bikaç gün arayla çıkınca bi dursun ara versin artık dedim 😅 ama tabiki sağlıkla çıksın da gerisi önemli değil ☺️