eventuallyhappens Fahin instagramda Gonca Aslan çocuk doktoru aparat takarak şekil bozukluklarını keza kepçe kulağı da düzeltiyor
Fahin eventuallyhappens doktora baktim izmirde ben istanbuldayim. Bizimki 4 aylik oldu bi de 1 aydir falan goze carpiyor yeni dogdugunda boyle degildi
eventuallyhappens Rvy instagramda Gonca Aslan çocuk doktoru şekil bozukluğu için aparat takıyor.biz 11 günlükken taktırdık, düzeltme sürecindeyiz
ipelya Rvy benim kızım 3 ay 12 günlük bizde de aynı sorun var . Doktorumuza sordum birsen takmayın ilerde duzelir dedi ama ben korkuyorum insaallah böyle kalmaz. Kafasına her hangi bir şey takmama izin vermiyor.
Edanurmasal Rvy e bebekde kepçe kulak önleyici bandana var ben ondan alıp takıyorum sürekli kullanılırsa işe yarıcak gibi doğduğunda yoktu ama yatarken döndükçe kulakları kıvrıldı hep
AEgemm Edanurmasal ya biz onu kepçe kulak değilkenden almıştık takalım da olmasın diye taktırmıyor çocuk sadece bşr kulağı değişik diğeri normal duruyor taktığımızda sanki etini koparmışız gibi ağlıyor
Meralll1 AEgemm merhaba aynı sorun bizde var birisi kivrildi kepçe diğeri normal 7 aylık sizin kaç aylık düzelir mi acaba buyuynce kalır mı ya çözüm bulabilirsiniz mi ?
AEgemm Meralll1 biz 5 aylık olmak üzereyiz erken doğum benimkisi büyüdükçe düzeliyor gibi. Çok dikkat etmeye çalışıyorum emzirirken falan izin verdiği sürece şapka takıyorum daha da başka bir şey yapmadık malesef
Yenibirannecik Rvy ben bandaj kullanmistim. normal saça takilan bebek bandaj tokalardan duzelmisti suan 2 yaşında tekrarlamadi
Meralll1 Yenibirannecik bende bandaj takıyorum şapka takıyorum ama duzelmiyor 7 aylık , siz ne zaman dan sonra taktınız düzeldi
Meralll1 Yenibirannecik bende bandana şapka takıyorum ama çıkarınca eski haline dönüyor zaten bir kulakta var yedi aylık acaba büyüyünce kafası sekillenince yuzu falan oturunca düzelir mi ki
Meralll1 Fahin bu yoeumunuza istinaden yziyorim aynı sorun var bizde birisi kepçe birisi normal acaba düzeldi mi sizin buyudukce düzeliyor mu ne yapacmm şaşırdım çok düşünüyorum
Fahin Meralll1 suan 6 aylik. Duzeldi diyemem. Ama bant falan takinca geciici duzeliyor. İnsaalah buyunce duzelir